Am premiat tinerii lideri din Romania!

BUCURESTI - 7 decembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Joi, 6 decembrie 2007, la Bucuresti, a avut loc decernarea premiilor LEADERS Awards, un eveniment conceput de Fundatia LEADERS.

Ajunse la a saptea editie, Premiile LEADERS isi propun sa identifice, sa promoveze si sa sustina tinerii lideri care fac o diferenta in societate si sa multiplice initiativele lor in cat mai multe locatii si arii de activitate. Premiile LEADERS se ofera anual, exclusiv pe baza meritelor personale si profesionale, tinerilor care au dovedit interes si initiativa in rezolvarea problemelor cu care se confrunta comunitatea in care traiesc, drept recunoastere a valorii lor. De aceea in evaluare acestora sunt importante criterii precum: grad de inovare, grad de implicare, actiuni rapide si coerente.

In urma aplicatiilor analizate de membrii juriului, s-au desemnat castigatorii la cele cinci categorii. Acestia sunt :
Clementina Anghelache, Managing Director Public Share -Lider in mediul de afaceri
Delia Burnham, Country Manager, CVO Group Romania- Cel mai bun manager
Andrei Ciobica, Managing Partner, Outextrem SRL - Cel mai inovativ antreprenor
Grigore Dolghin, Programator, ADM Farm-Cel mai implicat voluntar
Dinu Gandu, Director, CCSG-Liderul de pretutindeni

Printre invitatii Galei LEADERS Awards s-au numarat speakeri renumiti in domeniu,si anume: Catalin Ionescu, Chairman & CEO CODECS, Marius Opris, Consultant, Ascendis, Tudor Maxim, Managing Partner, Elevate, Vasile Paun, Fondator, Intellcompetitiv.

Premiile oferite constau in pachete educationale oferite de CODECS-pentru categoriile ‘Lider in mediul de afaceri’ si ‘Cel mai bun manager’- si HPDI-‘Cel mai inovativ antreprenor’, ‘Cel mai implicat voluntar’, ‘Liderul de pretutindeni’. LEADERS Awards 2007 a beneficiat de sustinerea ROLAND GAREIS CONSULTING.

Despre LEADERS Romania

LEADERS Romania este devotata formarii unor tineri lideri responsabili, capabili si inovatori care isi vor coordona activitatile spre evolutia tuturor membrilor societatii. Obiectivul nostru este construirea capacitatii societatii romane prin dezvoltarea componentei leadership in caracterul celor care iau decizii, care vor trăi in societatea pe care chiar ei o construiesc.

Anca-Maria Calugaritoiu
PR Responsible
LEADERS Romania
Email: office@leaders.ro
Telefon:0213110946
Web: http://www.leadersawards.ro
office@leaders.ro