Brandactivity | Seminarul de Brand Leadership

Locul desfasurarii: UzinExport

Organizator: LEADERS Romania

Ne aflam la a treia editie a seminarului si ne propunem sa scoatem in evidenta importanta crearii si mentinerii unui brand puternic, in conditiile unei piete in continua schimbare, unde se dezvolta competitori puternici pe zi ce trece.

Presiunea din interior, cat si din exterior face companiile sa ia anumite decizii de natura strategica. Deciziile acestea se incadreaza insa, intr-un tipar, niste reguli pe care le respecta compania, niste reguli de branding. Insa sunt aceste reguli intotdeauna bine stabilite si valabile? Inteleg oare oamenii din companie dinamica brandului si limitele in care ar trebui sa balanseze aceste decizii?

Un brand are o viata, incepe de undeva de jos. Il cresti, il hranesti, il pozitionezi, il evaluezi, e evaluat, vorbeste publicului, se reinventeaza la nevoie, il faci sa performeze, sa aduca profituri. Cum faci ca toate aceste etape sa fie coerente si sa dea nastere unui brand puternic?

Stim, de asemenea, ca nu toate brandurile ajung sa fie performante. Sau, mai bine zis, nu toti oamenii din companii sunt capabili sa transforme un nume, un produs, un serviciu, o companie in branduri puternice. E nevoie de multa munca, de multe ore de planificare, observare si masurare, de creativitate si competenta.

In cadrul seminarului vom discuta despre aceste aspecte si vom incerca sa gasim raspunsuri pentru intrebarile:

Cum sa construiesti un brand durabil?
Cum sa mentii un brand puternic?
Ce anume poti face pentru a depasi liderul de pe piata?
Cat sunt de importanti oamenii din spatele unui brand?

Tema seminarului Brandactivity de anul acesta, brand leadership, este o continuare fireasca a subiectele de discutie de anii trecuti. Prima editie a seminarului a avut drept focus pasii crearii si executarii unei strategii de branding, iar cea de-a doua a adus in prim plan pasii dezvoltarii si lansarii de noi produse si servicii.Adelina Maria
Project Manager
LEADERS Romania
Tel: 021/3110946

Despre LEADERS ROMANIA

Fundația LEADERS isi propune sa fie cea mai puternica sursa de idei si oameni valorosi din Romania. Contribuim la transformarea moderna a Romaniei prin dezvoltarea unor lideri responsabili si a unei mentalitati orientate catre implicare si actiune. Printre cele mai importante initiative ale Fundatiei LEADERS se numara Leadership Autentic, LEADERS School, LEADERS Education si LEADERS Academy.

Participare: Intrare libera