Curajul – trasătura fundamentală a tinerilor lideri români

BUCURESTI - 21 iulie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, ONG

Fundaţia LEADERS va da startul duminică, 24 iulie, în Poiana Braşov, programului de educaţie experienţială unică în România, LEADERS Academy 3, destinat managerilor proaspăt numiţi în poziţii de conducere şi tinerilor antreprenori.

LEADERS Academy 3

“Prin intermediul LEADERS Academy 3, oferim un cadru neconvenţional de dezvoltare a abilităţilor de leadership, punând participanţii în situaţii atipice, menite să îi provoace să iasă din zona de confort. Programul se concentrează pe individ şi pe cultivarea unor comportamente de leadership sănătoase care pot influenţa progresul organizaţiilor din care fac parte şi implicit al României."

Adelina Maria, Director de Program, LEADERS Academy

Cea de-a treia ediţie a LEADERS Academy aduce în prim plan o nouă curriculă bazată pe metode practice de învăţare care îi vor provoca pe cei 25 de participanţi să îşi depăşească limitele. Curajul, spiritul de aventură şi pasiunea pentru leadership sunt elementele care îi diferenţiază pe tinerii prezenţi la LEADERS Academy. Călătoria lor spre performanţă va avea trei coordonate fundamentale, acestea reprezentând şi esenţa LEADERS Academy: autocunoaştere prin activităţi de supravieţuire, comunicare prin teatru şi lucru în echipă prin activităţi de nautică.

Prin intermediul LEADERS Academy 3, oferim un cadru neconvenţional de dezvoltare a abilităţilor de leadership, punând participanţii în situaţii atipice, menite să îi provoace să iasă din zona de confort. Programul se concentrează pe individ şi pe cultivarea unor comportamente de leadership sănătoase care pot influenţa progresul organizaţiilor din care fac parte şi implicit al României. Continuăm şi anul acesta să sprijinim şi sectorul non-guvermanental prin oferirea de burse integrale tinerilor cu potenţial”, declară Adelina Maria, Director de Program, LEADERS Academy.

Experienţa LEADERS Academy 3 va fi întregită de prezenţa unor invitaţi de elită precum: Dan Pascariu, Preşedinte UniCredit Tiriac Bank; Horia-Roman Patapievici, Preşedinte, Institutul Cultural Român; Aliz Kosza, Director General Executiv Fabryo Corporation; Attila Vizauer, Regizor Teatrul Naţional Radiofonic; Lucian Boia, Istoric; Dan Ostahie, CEO Altex; Claudiu Zoicaş, Ataşat de Afaceri Interne Delegaţia permanentă a României la NATO; Andreea Ionescu, Managing Partner ConsultWare; Simona Simion Popescu, Country HR Manager Coca-Cola HBC; Cristian Lupeş, Dirijor; Niels Schnecker, Managing Senior Partner Schnecker van Wyk & Pearson; Generalul (rez) Alexandru Grumaz; Ovidiu Drugan, Instructor Nautic School; Petru Păcuraru, Antreprenor; Ing. Alin Radu Ghizăşan, Director Executiv, Acta Nonverbal şi Daniel Bichiş, Trainer Competent Consulting.

Mai multe informaţii sunt disponibile pe www.LEADERSAcademy.ro. LEADERS Academy 3 se desfăşoară cu sprijinul principal al Ursus Breweries, a sponsorului simulării de afaceri, Unicredit Tiriac Bank şi al Fabryo Corporation și Coca Cola HBC.

LEADERS Academy este un program conceput de Fundaţia LEADERS. Fundaţia LEADERS este devotată promovării conceptului de leadership şi dezvoltării unor tineri responsabili, capabili şi inovatori, care îşi vor coordona activităţile spre evoluţia tuturor membrilor societăţii. Printre cele mai importante iniţiative ale Fundaţiei LEADERS se numără LEADERS Classroom, LEADERS Education, LEADERS School & Academy, Leadership Center şi Clubul Antreprenorilor.

Despre LEADERS Romania

Fundaţia LEADERS contribuie la transformarea modernă a României prin dezvoltarea unor lideri responsabili şi a unei mentalităţi orientate către implicare şi acţiune. Programele LEADERS sunt adaptate tuturor celor care doresc să îşi dezvolte abilităţile de leadership, indiferent de vârstă sau nivelul de experienţă, sunt inovative ca metodologie şi tematica, sunt flexibile, incluzând şi module în interval de timp scurt şi sesiuni de durată mai lungă.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/leaders-romania/curajul-trasatura-fundamentala-a-tinerilor-lideri-romani