In premiera in Romania, expertii britanici de la Royal Academy of Dramatic Art vor sustine un curs pentru profesionistii din business

BUCURESTI - 10 februarie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, HR, Cursuri

Live site

Royal Academy of Dramatic Art, lider in domeniul cursurilor de comunicare pentru actori si profesionisti din business la nivel mondial, soseste in premiera in Romania, pentru a sustine unul dintre cele mai solicitate cursuri: “Personal Impact”. Actori premiati cu OSCAR si comunicatori recunoscuti, precum Sir Anthony Hopkins sau Richard Quest, CNN, sunt doar cateva exemple de absolventi ai cursurilor academiei britanice de arta teatrala. “Personal impact” are loc in data de 22 aprilie 2015, iar gazda şi organizatorul evenimentului este Fundatia LEADERS, furnizor de programe de leadership experiential.

In premiera in Romania, expertii britanici de la Royal Academy of Dramatic Art vor sustine un curs pentru profesionistii din business
 Credem in educatia continua si in viziunea Academiei Regale de Arta Teatrala. Primul pas concret al acestei viziuni s-a conturat odata cu participarea echipei de traineri ai Fundatiei LEADERS, in anul 2014, in Marea Britanie, la cursurile realizate de RADA si destinate profesorilor. Experienta a fost revelatoare si astfel, consideram ca este de datoria noastra ca formatori ai viitoarei generatii de lideri sa o impartasim cu profesionistii din Romania. 

Adina Ghita, Fundatia LEADERS.

Leadershipul este o conversatie. Lideri sunt cei care spun poveşti credibile, care transmit ideile intr-o maniera precisa, comunicand cu pasiune, claritate si impact viziunea si actiunile lor, fiind capabili sa gestioneze emotiile echipei in situatii de criza. Cursul “Personal Impact” mizeaza pe toate aceste elemente care duc orice persoana mai aproape de adevaratul potential de lider, prin cresterea influentei si maximizarea impactului personal in interactiunile de orice fel. Cursul va fi sustinut de trainerul Leandra Ashton, profesor de actorie la Royal Academy of Dramatic Art, cu o experienta de peste 12 ani in acest domeniu.

 “Credem in educatia continua si in viziunea Academiei Regale de Arta Teatrala. Primul pas concret al acestei viziuni s-a conturat odata cu participarea echipei de traineri ai Fundatiei LEADERS, in anul 2014, in Marea Britanie, la cursurile realizate de RADA si destinate profesorilor. Experienta a fost revelatoare si astfel, consideram ca este de datoria noastra ca formatori ai viitoarei generatii de lideri sa o impartasim cu profesionistii din Romania.“ Adina Ghita, Fundatia LEADERS.

 Tehnici neconventionale pentru descoperirea influentei personale

"Personal Impact" este implementat in Marea Britanie de 10 ori in fiecare an, locurile fiind epuizate la scurt timp dupa anuntarea oficiala a sesiunilor. Cursul este dedicat profesionistilor din business (manageri, antreprenori, directori de comunicare etc.), dar si tuturor celor care conduc echipe, care se regasesc in situatia de a comunica catre audiente si care doresc sa preia controlul asupra prezentei lor pentru rezultate de impact.

Prin diferite tehnici si exercitii, participantii cresc gradul de autocunoastere a prezenţei fizice şi vocale, care ii vor ajuta sa comunice eficient in situatii variate precum: sustinerea unei prezentari, intalniri de business, evenimente de networking, interviuri, situatii sub presiune. Tehnicile si exercitiile au un nivel de practica crescut, ce includ exercitii specifice artei teatrale. Fiecare participant va explora tehnici de relaxare si situatii de tipul “making an entrance” si va experimenta importanţa conexiunii respiratie-minte-voce si a dezvoltarii unui stil deschis care transmite incredere si autoritate.

Grup restrans, experienta personalizata, trainer-actor

Cursul ofera o experienţa custom, fiind gandit pentru un grup restrans de 12 persoane, cu scopul de a accelera procesul de invatare si adoptare de noi comportamente. Sesiunea “Personal Impact” se bazeaza pe o interactiune permanenta intre participanti si trainer.

Leandra Ashton, trainerul cursului, este actrita, regizor si dramaturg, cu o experienţa de peste 12  ani in acest domeniu. Ashton este pasionata sa conduca oamenii spre cheia care deschide potentialul creativ si care ii face sa devina cei mai buni, combinand munca din domeniul teatrului cu coachingul. Ashton preda actorie la RADA, performand pe scena in teatre din Marea Britanie si pe Broadway, dar si pe micile ecrane in roluri principale pentru BBC şi ITV. Printre clienţii ei de business se numara: Axa, Organizaţia Naţiunilor Unite, Aviva, Nestle si Essence Digital.

 Cursul “Personal Impact” este organizat de Academia Regala de Arte Teatrale din Marea Britanie alaturi de Fundatia LEADERS. Inscrierile sunt deschise pe platforma web a Fundaţiei LEADERS: www.rada.leaders.ro  Mai multe detalii pot fi cerute la adina.ghita@leaders.ro, 0723 250 356 

 

Despre LEADERS Romania

Fundația LEADERS isi propune sa fie cea mai puternica sursa de idei si oameni valorosi din Romania. Contribuim la transformarea moderna a Romaniei prin dezvoltarea unor lideri responsabili si a unei mentalitati orientate catre implicare si actiune. Printre cele mai importante initiative ale Fundatiei LEADERS se numara Leadership Autentic, LEADERS School, LEADERS Education si LEADERS Academy.