Incepe Leadership Academy 2

BUCURESTI - 20 iulie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Marius Ghenea, Niels Schnecker, Florentin Tuca si Aliz Kosza sunt doar cativa dintre cei care vor repune in discutie bazele leadershipului, saptamana viitoare, la Leadership Academy 2

Incepe Leadership Academy 2

Duminica, 25 iulie 2010, incepe cea de-a doua editie a Leadership Academy, un program unic de leadership in tara, adresat tinerilor manageri si antreprenori cu varste cuprinse intre 25-35 de ani, unde oameni de succes din Romania se intalnesc sa inspire noua generatie de lideri.

Avand la baza imperativul educatiei, o structura unica, un set de provocari deosebite, o comunitate profesionala remarcabila si reconfirmand succesul inedit al primei editii, Leadership Academy 2 se desfasoara intre 25-31 iulie 2010, la Poiana Brasov, si ofera workshopuri, exemple de povesti de succes, iar, la final, provocarea de a aplica, intr-o simulare de business, informatiile primite pe parcursul zilelor petrecute acolo. Lideri din diferite domenii de activitate - business, media, arta, si societatea civila - repun in discutie conceptul de performanta, inteligenta emotionala, comunicarea liderului, si importanta networkingului, in cadrul unui program care isi propune sa consolideze bazele leadershipului romanesc.

Ii vor inspira pe tineri: Marius Ghenea, Presedinte, PC Fun, Profesor Doctor Niels Schnecker, Florentin Tuca, Avocat asociat, Tuca Zbarcea&Asociatii, Aliz Kosza, Director General Executiv, Fabryo Corporation, Dan Pascariu, Presedinte, UniCredit Tiriac Bank, Radu Enache, CEO, HP Romania, Eliza Rogalski, CEO, Tempo Creative Group, Oliver Olson, Program Director, Maastricht School of Management Romania, Andreea Rosca, Publisher, Money Express, Viorel Panaite, Managing Partener, Human Invest, Daniela Oancea, Redactor Coordonator, Revista Cariere, Ciprian Trandafirescu, Managing Director, Kingstone Group – Networking, Daniel Bichiş, Trainer NLP, Competent Consulting, Andreea Ionescu, Brand Maker, ConsultWare, Nicu Alifantis, Artist, Costin Stefan, GlobeTrotter.

”Intr-o perioada deloc favorabila economic, noul val de lideri romani are nevoie sa isi dezvolte abilitatile de leadership si sa le transmita mai departe in organizatiile din care fac parte. Asa ca am creat Leadership Academy special pentru ei. Feedback-ul primit de la absolventii programului ne da incredere ca, prin aceasta initiativa, raspundem nevoilor acestora si le insuflam leadership-ul in comportament.”, spune Adelina Maria, Program Director Leadership School&Academy.

Programul se afla la cea de-a doua editie si reuneste 26 de manageri si antreprenori, noua generatie de lideri, cu varste cuprinse intre 25 si 35 de ani si care au minimum 3 ani de experienta in conducerea unei echipe. Acestia se aduna pentru o saptamana la munte, departe de agitatia marilor orase, si experimenteaza un alt fel de leadership – leadership fara cravata. Timp de 6 zile, participantii strabat tainele leadership-ului alaturi de traineri de top, descopera povestile de succes ale liderilor inspirationali din Romania si isi testeaza limitele in cele mai noi si originale experimente de business.

Leadership Academy 2 se desfasoara cu sprijinul Ursus Breweries si Maastricht School of Management Romania.

Despre LEADERS Romania

LEADERS Romania este devotata dezvoltarii unor tineri lideri responsabili, capabili si inovatori care isi vor coordona activitatile spre evolutia tuturor membrilor societatii. Obiectivul nostru este construirea capacitatii societatii romanesti prin dezvoltarea componentei leadership in caracterul celor care iau decizii, care vor trai in societatea pe care chiar ei o construiesc si care sunt cei mai capabili de a accepta schimbarea, atitudinile si instrumentele necesare unei reforme reusite.
Georgiana Socianu,
PR Responsible
tel. 0723 250 354, 021 311 09 46
georgiana.socianu@leaders.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/leaders-romania/incepe-leadership-academy-2