LEADERS Education - Pregătește-te să iei altitudine

Locul desfasurarii: Facultatea de Medicina Veterinara

Organizator: Fundatia LEADERS

LEADERS Education - Pregătește-te să iei altitudine

Experiența LEADERS Education – pentru studenții care se remarcă

LEADERS Education este programul de leadership pentru studenții cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani care îți va oferi acces la ingredientele pentru o carieră de succes – sarea se numește încredere iar piperul este un amestec de viziune, valori, comunicare eficientă, muncă de echipă și multe altele.

 Spune-mi și voi uita. Învață-mă și îmi voi aminti. Implică-mă și voi învăța.

Vei avea parte de o școală altfel, în urma căreia vei învăța într-un mod practic de la specialiști din domeniu cum să alcătuiești o schemă organizațională, să eficientizezi comunicarea în cadrul companiei, să delegi responsabilități, sau să utilizezi cu ușurință instrumente precum Diagrama Eisenhower.

 

5 zile de leadership aplicat

  • Bazele leadership-ului: caracteristicile liderului, ecuaţia eficienţei, diferenţele dintre lider şi manager, despre viziune
  • Valori: schema organizaţională, recunoaşterea valorilor, autocunoaştere
  • Comunicare: schema comunicării, exemple de comunicare eficientă, comunicarea viziunii
  • Echipă: formarea unei echipe, delegarea, ce fel de coechipier eşti?
  • Managementul timpului: obiective, schema timpului, Diagrama Eisenhower, obiective SMART

 

Calendar

Programul LEADERS Education în cadrul Facultații de Medicină Veterinară București este adresat studentilor la Medicina Veterinara, Chimie, Biologie și Biochimie, începe pe 23 octombrie și este suținut de Romvac.

Programul LEADERS Education în cadrul Universității Tehnice de Construcții București este adresat studentilor de la Universitatea de Construcții, Mecanică și Știința și ingineria materialelor începe pe 5 noiembrie și este susținut de Lafarge.

Vezi agenda sesiunilor pe www.leaderseducation.ro .

 Alături de cine faci primii pași în leadership

A te înconjura de o comunitate orientată către succes este unul dintre primele lucruri necesare în a ajunge la acesta. În cadrul LEADERS Education aveți șansa de a face primii pași în leadership alături de alături de traineri Ascendis cu experiență și de lideri model precum Dumitru Murariu, Directorul Muzeului Antipa, Nicolae Victor Zamfir, Directorul Institutului Național pentru Fizică și Inginerie Nucleară “Horia Hulubei” și Prof.Dr. Irinel Popescu, Director al ”Centrului de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic Dan Setlacec” - Institutul Clinic Fundeni.

Participarea este gratuită.

Aplica pe http://aplica.leaderseducation.ro si ești înscris automat în procesul de selecție.

 

Contact Mihai TutuFundația LEADERSEmail mihai@leaders.roTelefon 0727568376/  021 3110946

Despre LEADERS ROMANIA

Fundația LEADERS isi propune sa fie cea mai puternica sursa de idei si oameni valorosi din Romania. Contribuim la transformarea moderna a Romaniei prin dezvoltarea unor lideri responsabili si a unei mentalitati orientate catre implicare si actiune. Printre cele mai importante initiative ale Fundatiei LEADERS se numara Leadership Autentic, LEADERS School, LEADERS Education si LEADERS Academy.

Confirmare pana la data: 23 October 2013

Participare: Intrare libera