LEADERS School – O noua generatie de tineri romani

BUCURESTI - 5 martie 2014

Comunicat tip General in Educatie / Cultura


Pentru ca Romania are nevoie de o noua generatie de tineri responsabili care sa isi asume in viitorul apropiat rolul de factori cheie in societate, Fundatia LEADERS a initiat LEADERS School. Inca din 2008 Programul este o resursa de baza in materie de educatie in leadership pentru tinerii romani, cu varste intre 18 si 25 de ani, iar rezultatele si performantele absolventilor sunt reale si masurabile. In 2014 experienta de leadership continua – intre 30 martie si 5 aprilie avand loc editia a 13-a care va reuni la Predeal o noua generatie de tineri pregatiti pentru schimbare.

LEADERS School

LEADERS School

 Credem ca suntem in definitiv o institutie a curajului, care schimba vieti de 6 ani... 

Laura Calugaritoiu, Manager Program

“O experienta unica pe care o recomand tuturor celor pasionati de leadership si de ceea ce fac in prezent cat si de cariera”, spune Ruxandra Ion, Absolventa editiei a 11-a. “LEADERS School este pentru cei care au curajul sa isi urmeze idealurile, sa invete din propriile greseli si ale celorlalti, sa fie responsabili si mereu deschisi sa invete lucruri noi.”

Experienta de leadership creata in cadrul LEADERS School consta in 5 zile de training in materie de leadership, comunicare si echipa furnizate de catre unii dintre cei mai buni traineri romani in materie. Teoriile de leadership sunt dublate de povestile de success ale unor exemple reale de lideri din mediul de afaceri, cultura, arta, sport sau societate civila, toate acestea oferind o doza reala de inspiratie celor 30 de participanti. La LEADERS School potentialul de leadership este testat si prin intermediul unui experiment unic in Romania si anume Simularile de Business in cadrul carora participantii sunt provocati sa dezvolte de la zero un business real, totul in doar 24 de ore.

“Dupa LEADERS School participantii au curajul sa faca lucruri pe care inainte doar le visau.”, afirma Laura Calugaritoiu, Manager de Program. “Credem ca suntem in definitiv o  institutie a curajului, care schimba vieti de 6 ani...”

La editia cu numarul 13 a LEADERS School participantii vor fi inspirati de modele precum: ASR Principele Radu al RomanieiAlex Gavan, Alpinist; Iulian Stanciu, Fondator, eMAG; Irina Pacurariu, Realizator TVR; Peter Barta, CEO, Fundatia Post Privatizare; Ilie Gageatu Sales Director Ursus Breweries sau General maior dr. Nicolae Ciuca, Seful Statului Major al Fortelor Terestre.

LEADERS School este o initiativa dezvoltata inca de la prima editie sub Inaltul Patronaj al ASR Principele Radu al Romaniei. Acestui proces de educatie a tinerilor romani s-au alaturat organizatii responsabile care investesc in tanara generatie precum: Raiffeisen Bank, Adrem Invest, Servier.

Participantii sunt selectati la nivel national, iar tinerii interesati de accesul in program sau programul de burse de participare pot aplica online pe www.leadersschool.ro pana la data de 17 martie, intrand astfel in procesul de selectie. Alaturi de experienta LEADERS School absolventii programului beneficiaza de sesiuni de mentorat lunar pana la varsta de 25 de ani.

Pentru informatii suplimentare puteti contacta Fundatia LEADERS, email office@leaders.ro, sau la telefon 021/3110946, persoana de contact Laura Calugaritoiu.

Despre LEADERS Romania

Fundația LEADERS isi propune sa fie cea mai puternica sursa de idei si oameni valorosi din Romania. Contribuim la transformarea moderna a Romaniei prin dezvoltarea unor lideri responsabili si a unei mentalitati orientate catre implicare si actiune. Printre cele mai importante initiative ale Fundatiei LEADERS se numara Leadership Autentic, LEADERS School, LEADERS Education si LEADERS Academy.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/leaders-romania/leaders-school-o-noua-generatie-de-tineri-romani