Leadership Autentic

Locul desfasurarii: Colegiul National "Cantemir Voda"

Organizator: Fundatia LEADERS

Leadership Autentic

Leadership Autentic, programul de leadership pentru liceeni realizat de Fundatia LEADERS, va atinge cifra de o mie de absolventi in cadrul sesiunii din zilele de 11 si 12 iunie de la Colegiului National “Cantemir Voda” din Bucuresti. Editia este sustinuta de unul dintre partenerii principali, BRD Groupe Societe Generale.

 

 

Acest final de saptamana va incununa pentru Leadership Autentic cele 22 de editii desfasurate la nivel national, in cadrul anului scolar 2010 – 2011. Cei mai buni liceeni ai Colegiului National “Cantemir Voda” din capitala vor intra in comunitatea celor o mie de tineri lideri.  Ei vor participa la programul gratuit care contureaza un cadru unic de dezvoltare, toate costurile fiind acoperite prin intermediul companiilor responsabile care investesc in educatia tinerilor.

 

Cei 25 de participanti, cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani, vor parcurge cele patru module orientate in jurul unor teme precum Lideri si Leadership, Comunicare, De la viziune la rezultat, Vorbirea in Public si Feedback. Astfel, ei vor dobandi un set fundamental de aptitudini care le vor permite sa isi transforme visele in realitate, sa isi constientizeze statutul de tineri lideri si sa trasforme viitorul Romaniei intr-unul mai bun.

 

Printre liceele in care a fost implementat Leadership Autentic in acest an se numara institutii importante precum Colegiul National “Emil Racovita” Iasi, Colegiul National “George Cosbuc” Cluj, Colegiul National “Vasile Alecsandri” Galati sau Colegiul National “Elena Cuza” Craiova. La acest final de saptamana, programul va fi livrat de catre trainerul LEADERS, Madalina Vintu, cu o experienta de peste cinci ani in dezvoltarea si furnizarea de programe educationale destinate tinerilor.

Despre LEADERS ROMANIA

Fundația LEADERS isi propune sa fie cea mai puternica sursa de idei si oameni valorosi din Romania. Contribuim la transformarea moderna a Romaniei prin dezvoltarea unor lideri responsabili si a unei mentalitati orientate catre implicare si actiune. Printre cele mai importante initiative ale Fundatiei LEADERS se numara Leadership Autentic, LEADERS School, LEADERS Education si LEADERS Academy.

Confirmare pana la data: 11 June 2011

Participare: Numai pe baza de invitatie

Taguri: leadership