Leadership Mondial vs. Leadership Romanesc

BUCURESTI - 5 septembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Avem placerea sa va lansam invitatia de participare la evenimentul 'Leadership Mondial vs. Leadership Romanesc', din 6-7 Septembrie, de la Bucuresti, Romexpo.

Prima zi va avea un format de training cu Jim Bagnola, Senior Partner, The Leadership Group USA, CSP International Speaker, Executive Coach si Corporate Educator ( www.jimbagnola.com). Jim, omul care in 25 de ani a inspirat NASA, Continental Airlines, Motorola, Shell Oil Company, Kroger Company, U.S. Department of Defense, U.S. Department of State, Department of the Air Force, NASA, and United Nations, va oferi un plus de cunoastere despre Leading and Leadership pin modulul sau de training Leading is Everybody's Business. Totodata el va raspunde la intrebari precum: Liderii se nasc sau se formeaza? Care sunt elementele care te definesc asemeni unui lider ? Sa urmezi un lider este un lucru rau? Exista caracteristici pe care le are un lider in orice situatie? Cine vor fi lideri mai buni in secolul 21 –femeile sau barbatii?

Ziua cu numarul doi va aduce in scena lideri din Romania, romani care au reusit si reusesc zilnic sa coordoneze organizatii puternice. Ei vor impartasi participantilor ce inseamna leadership-ul pentru ei sau firmele lor si cum se combina exeprientele internationale si realitatea pietei locale;

Invitatii zilei sunt:
Catalin Ionescu, Chairman & CEO, Codecs
Silviu Hotaran, General Manager SEE Microsoft
Marius Stefan, Managing Partener , Autonom Rent a Car
Carmen Rusmir, Country Manager, Zoppas Romania
Mihai Tudor, Country Manager IBM Romania


Leadership Mondial vs. Leadership Romanesc este un eveniment conceput de Fundatia LEADERS Romania si realizat cu sprijinul major al HPDI.

Pentru informatii suplimentare si inregistrari va rugam sa mergeti online la http://www.leadershipcenter.ro.

Despre LEADERS Romania

LEADERS Romania este devotata dezvoltarii unor tineri lideri responsabili, capabili si inovatori care isi vor coordona activitatile spre evolutia tuturor membrilor societatii. Obiectivul nostru este construirea capacitatii societatii romane prin dezvoltarea componentei leadership in caracterul celor care iau decizii, care vor trai in societatea pe care chiar ei o construiesc si care sunt cei mai capabili de a accepta schimbarea, atitudinile si instrumentele necesare unei reforme reusite.

Alexandru Gorun
Fundatia LEADERS Romania
Tel: 021/3110946

contact@leadershipcenter.ro