The Leader as Coach

Locul desfasurarii: Radisson Blu

Organizator: LEADERS Romania

Coach-ul NASA la Bucuresti! Leadership cu Jim Bagnola in 4 iunie, la Conferintele Leadership Center!

Locul 18 mondial in topul Leadership Gurus si cel care a influentat NASA, NATO, Guvernul S.U.A. si Continental Airlines va sublinia importanta capitala a unui lider asupra echipei pe care o conduce, precum si principiile si practicile unui coaching eficient.

Vino in 4 iunie, la Hotel Radisson BLU din Bucuresti, sa afli de la unul dintre cei mai buni specialisti la nivel mondial cele mai eficiente Modele de coaching, care sunt Credintele, abilitatile si comportamentele unui coach operativ si Cum si de ce sa fim asertivi dar non-confruntationali. De asemenea, poti gasi Diferenta dintre sanctiunile punitive si actiunile de dezvoltare, poti analiza Coaching-ul in contextul sau managerial si de echipa si descoperi Beneficiile, principiile si practicile coaching-ului eficient. Mai multe detalii pe site-ul evenimentului: http://www.jimbagnola.ro


Georgiana Socianu
021/3110946

Despre LEADERS ROMANIA

Fundația LEADERS isi propune sa fie cea mai puternica sursa de idei si oameni valorosi din Romania. Contribuim la transformarea moderna a Romaniei prin dezvoltarea unor lideri responsabili si a unei mentalitati orientate catre implicare si actiune. Printre cele mai importante initiative ale Fundatiei LEADERS se numara Leadership Autentic, LEADERS School, LEADERS Education si LEADERS Academy.

Participare: Intrare libera