Vara aceasta, Leadership!

BUCURESTI - 29 iulie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Fundatia LEADERS sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale, Principele Radu si gazduit prin amabilitatea Continental Hotels are deosebita onoare de a da startul primei Scoli de Vara pe Leadership din Romania in intervarul 3-8 August

Viziunea, initiativa, responsabilitatea si dorinta de schimbare, vor face echipa cu 40 de tineri si mentorii lor pe parcursul a 5 zile de workshop-uri si training-uri pe teme de leadership.

Portile scolii se deschid Duminica 3 August la Timisul de Sus reunind lideri de success din Romania, care, datorita stilului de leadershipului manifestat consituie adevarate modele: Catalin Ionescu CEO, Codecs, Raed Arafat, Fondator, SMURD, Mihai Tudor, Director General IBM, Laurentiu Chirita, Capitan-Comandor la Fortele Aeriane Roamne, Maia Morgenstern si multi altii vor fi exemple demne de urmat pentru prima generatie de participanti ai scolii LEADERS Romania.

Leadership Summer School promite a fi un eveniment unic al carui scop este furnizarea de teorii si exemple concrete care sa contribuie major la educarea si dezvoltarea participantilor, in postura de lideri autentici ai societatii romanesti de maine. Viziunea noastra referitoare la acest eveniment este completata si de facilitarea crearii unei retele de tineri lideri, care ulterior isi pot coordona eforturile in vederea determinarii progresului.

Pentru mai multe informatii si inregistrari va rugam accesati www.leadershipschool.eu sau sunati la 0722 19 30 66.

Despre LEADERS Romania

LEADERS Romania este o organizaţie non-profit angajată în dezvoltarea tinerilor responsabili, capabili şi inovatori cu aptitudini de lider, care vor vor acţiona şi îşi îndrepta eforturile spre progresul societăţii româneşti. Obiectivul nostru este de a construi capacitatea societăţii româneşti prin dezvoltarea componentei de leadership în rândul generaţiei de tineri cu putere de decizie, care vor avea oportunitatea de a trăi într-o societate construită prin forţe proprii şi care sunt cei mai capabili de a folosi şansa, aptitudinile şi instrumentele necesare pentru o reformă de succes. Informaţii suplimentare pot fi accesate pe www.leaders.ro.

Adelina Maria
Program Director
Leadership Summer School

Fundatia LEADERS
www.leaders.ro
Tel: 0722 19 30 66
adelina.maria@leaders.ro