Economisiti pana la 90% din energia utilizata pentru iluminat cu noua tehnologie LED oferita de LedEnergy.ro

BUCURESTI - 15 septembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Tehnologie, Energie

Investitia in iluminatul LED se poate recupera in 2-3 luni in special in cazul inlocuirii surselor de iluminat incandescente sau cu halogen. Astfel de investitii in eficienta energetica aduc beneficii insemnate inca de la implementare si pe toata durata de utilizare.

Bec cu led Philips

Bec cu led Philips

LedEnergy.ro vine in sprijinul consumatorilor de energie cu un nou magazin on-line ce ofera peste 2000 de produse in domeniul iluminatului cu LED.

Utilizarea surselor de iluminat cu led : becuri led, spoturi, panouri, tuburi, proiectoare, etc, prezinta urmatoarele avantaje:

-         Reducerea consumului de energie electrica cu pana la 90%;

-         Durata de viata a sursei intre 20.000 si 100.000 de ore de functionare;

-         Garantie de 2 ani, ca si in cazul tuturor aparatelor de folosinta indelungata;

-         Reducerea cantitatii de caldura emanata;

-         Nu emit radiatii UV si IR si nu contin mercur;

-         Rezistenta crescuta la socuri si vibratii;

-         Inlocuirea surselor actuale fara modificarea instalatiei electrice;

-         Aprindere instantanee fara timp de incalzire;

-         Rezistente la fluctuatii de tensiune si nu au efect de flicker;

-         Rezistente la numeroase cicluri de aprindere/stingere;

Ne adresam atat clientilor persoane fizice care doresc sa-si reduca costurile cu energia electrica folosita la iluminare precum si persoanelor juridice, care doresc aplicarea unor masuri de eficienta energetica in vederea realizarii de economii financiare si de energie.

Oferim consultanta GRATUIT. In cazul unor santiere de constructii pe aria Bucuresti-Ilfov putem face o vizita in teren in vederea prezentarii si testarii produselor comercializate. Din experienta, aceasta este cea mai buna metoda de a alege solutia optima de iluminat, cu respectarea conditiilor impuse de caietele de sarcini. Pe langa vizita in teren si testarea produselor oferim discounturi importante in functie de cantitatea achizitionata.

LedEnergy.ro este importator direct al produselor comercializate, fiind aduse din spatiul european. Oferim o gama variata de produse precum: becuri cu LED , spoturi, benzi, tuburi, proiectoare, surse de iluminat cu LED pentru mediul industrial si stradal, panouri cu LED, lanterne , corpuri de iluminat dar si o gama larga de produse precum UPS-uri, stabilizatoare, acumulatori , etc.

Sfatuim clientii interesati de achizitionarea de becuri led, in vederea inlocuirii celor cu incandescenta sa compare intotdeauna fluxul luminos al acestora. Ex: Un bec cu incandescenta de 100W are un flux luminos de 1350 lumeni, asfel ca acesta poate fi inlocuit cu succes de un bec cu led de 15W si 1500 lumeni, iar in cazul unuia de 75W de unul de 12W si 1055 lumeni. Consumul de energie electrica reducandu-se de peste 6 ori.

Sustinem utilizarea iluminatului cu LED pentru un mediu mai curat si un viitor mai sigur.

LedEnergy.ro promoveaza liberalizarea pietei de energie electrica recomandand site-ul www.BursaEnergiei.ro care propune reducerea costurilor cu energia electrica prin aducerea la aceeasi masa a ofertelor principalilor furnizori de energie electrica si a cererilor consumatorilor finali, sustinand concurenta pe piata energiei in favoarea consumatorului final. Acest serviciu este oferit GRATUIT consumatorilor persoane juridice prin parteneriatele incheiate cu furnizorii de energie electrica Arelco Power, Transformer Energy Supply si General Com Invest.

Asteptam comenzile dvs online si va asiguram de intreaga noastra consideratie si disponibilitate profesionala.

Echipa LedEnergy.ro

 

Despre LedEnergy

SC Control Led Energy SRL activeaza din mai 2012 in sectorul eficientei energetice si a energiei electrice prin lansarea magazinului online LedEnergy.ro si a platformei de oferte de furnizare energie electrica BursaEnergiei.ro.