Avocatnet.ro se relanseaza. Si isi propune sa devina websiteul anului.

BUCURESTI - 6 septembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Mark Twain spune ca “daca nu gasesti nici o carte care sa iti placa, pui mana si scrii tu una”. In 2001, aproape nimeni nu oferea surse credibile ale unor experiente din lumea reala, pentru absolventii sau practicienii dreptului.

Avocatnet.ro se relanseaza. Si isi propune sa devina websiteul anului.

De ce?
Mark Twain spune ca “daca nu gasesti nici o carte care sa iti placa, pui mana si scrii tu una”. In 2001, aproape nimeni nu oferea surse credibile ale unor experiente din lumea reala, pentru absolventii sau practicienii dreptului. Avocatnet.ro a fost cartea pe care echipa Legalnet.ro a ales sa o scrie.

Cine?
Avocatnet.ro este unul dintre putinele websiteuri din Romania care vizeaza toate cele trei directii importante intr-o afacere online: segmentul de publishing, un magazin online puternic si o platforma de servicii/interactiune sociala extrem de activa pe nisa sa de existenta. De altfel, aceasta idee a fost remarcata si de juriul de anul trecut al, Internetics, fapt ce ne-a adus nominalizari la cele trei categorii la care Avocatnet.ro a fost inscris: Media, Magazine Online si Comunitati.

Ce?
Relansarea Avocatnet.ro s-a produs la 6 septembrie 2007. Noutatile sunt multe si includ, printre altele, aparitia “rezumatului de 7 secunde” la fiecare dintre articole, imbunatatirea vitezei de lucru a websiteului, cosul de cumparaturi din Magazin a devenit mult mai vizibil, iar efectul de adaugare a cartilor in cosul de cumparaturi este unul care cu siguranta va incanta cumparatorii site-ului. Echipa de programare a avut prilejul sa isi testeze cunostintele AJAX, in multe dintre sectiunile Avocatnet.ro.

Nu in ultimul rand, aceasta lansare pregateste lista lunga a noutatilor pe care Avocatnet.ro le propune pentru acest final de an: o platforma foarte interesanta de servicii dedicate consultantilor din Romania, un sistem de crestere a relevantei si nivelului de specializare a discutiilor din Forum, un notifier desktop de stiri pentru utilizatorii care aleg sa fie alertati despre noutatile si ofertele noastre in acest mod, un numar interesant de facilitati incluse in abonamentul Content Practic si multe altele.

Am ales, de asemenea, ca prin aceasta lansare sa aducem Avocatnet.ro mai aproape de ideea de Web 2.0. Inca mai e mult pana acolo, bineinteles.

Despre Legalnet SRL

LegalNet s.r.l. este compania care administreaza reteaua juridica LegalNet.ro formata din 6 siteuri de specialitate: Avocatnet.ro, Taxeimpozite.ro, Contractdemunca.ro, Modeldecontract.ro; Infosrl.ro si Legalromania.com.

Mihaela Bogiu
Director Executiv LegalNet.ro
Tel: 031.228.11.73
www.avocatnet.ro
mihaela@legalnet.ro