Modificari fiscale de ultima ora - Conferinta

Locul desfasurarii: Hotel Hilton, Sala Le Diplomate

Organizator: Avocatnet.ro

Modificari fiscale de ultima ora - Conferinta

Avocatnet.ro a invitat numele mari ale consultantei fiscale din Romania, pe 22 iunie 2010, in cadrul conferintei “Modificari fiscale de ultima ora”. Partenerii conferintei sunt: Ernst& Young, KPMG, Mazars Romania, Biris Goran, Contexpert Consulting. Organizatorii depun eforturi pentru ca la Conferinta sa fie prezenti si inalti oficiali ai Guvernului Romaniei.

Printre speakerii de la Conferinta ii amintim pe: Gabriel Sincu (Partner, Head of Tax & Outsourcing Services - MAZARS Romania S.R.L.), Gabriel Biris (Partener Fondator al Biris Goran), Ramona Jurubita (Partner, si coordonator al serviciilor de Impozite Indirecte din cadrul KPMG România), Daniel Pana (Senior Manager, 8 ani de experienta profesionala in domeniul fiscal in cadrul KPMG Romania), Anca Casu (Tax Manager Ernst&Young), Sorin Istrate (fondator Contexpert Consulting).

Speakerii de la Conferinta isi vor organiza expunerile pornind de la studii de caz si analiza unor situatii practice. Conferinta va aborda subiecte de actualitate, precum:
- Noile metode de combatere a evaziunii fiscale; Raspunderea in solidar cu debitorul.
- TVA-ul, intre taxare inversa si plata efectiva.
- Dobanzi si penalitati conform ultimelor modificari aduse Codului de procedura fiscala; Alte modificari semnificative
- Implicatii fiscale ale procedurii de insolventa.


Tariful pentru participarea la aceasta conferinta este de 450 ron + tva/participant.Persoana de contact: Beatrice Manta
Mail: Beatrice@legalnet.ro
Tel: 021.321.29.99
0757. 085.196Beatrice Manta
Mail: Beatrice@legalnet.ro
Tel: 021.321.29.99
0757. 085.196
www.seminariileavocatnet.ro

Despre LEGALNET SRL

Avocatnet.ro si-a ales un motto care sa ii calauzeasca activitatea: \'Impartasim experiente\'. Privind in urma, constatam ca prezentul reflecta cel mai bine motto-ul nostru. 80 de mii de utilizatori inregistrati ai comunitatii noastre online comunica in fiecare zi, impartasindu-si cunostinte, experiente si informatii utile. Pentru lumea online, am devenit principala sursa de cunoastere a informatiilor specializate din mediul juridic si economic (peste 600 de mii de oameni acceseaza lunar reteaua juridica din care face parte Avocatnet.ro). Astazi, suntem gata sa facem inca un pas pe drumul inceput in 2001.

Seminariile Avocatnet.ro ofera cunostinte specializate, ajutand participantii sa-si consolideze cunostintele din domeniul juridic si economic. Gandite ca \'lectii multidisciplinare\', Seminariile Avocatnet.ro se adreseaza juristilor, contabililor, managerilor interesati de bunul mers al propriilor companii, dar si oamenilor care doresc sa inteleaga si sa aprofundeze probleme legate de drept, fiscalitate si economie aplicata.

Participare: Intrare libera