Comunicat de presă – Ligomi Jucării

BUCURESTI - 18 aprilie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Retail

Cele mai bune reduceri de Paști le găsiți la Ligomi Jucării! Îți pregătim o campanie masivă de reduceri pentru jucăriile LEGO , PLAYMOBIL și a nenumăratelor accesorii și rechizit aflate în oferta noastră, care te vor ajuta să alegi cele mai potrivite jucării pentru copilul tău. Iepurașul vine cu multe surprize anul acesta! Alege Ligomi Jucării. Explorează o lume fără limite!

Cele mai bune oferte la jucăriile și accesoriile LEGO

Prin joc, copiii își pot crea un univers imaginar în care ei impun regulile și în care totul este posibil. Jocul este o metodă perfectă pentru a învăța lucruri noi, este o formă de detașare de lumea reală, plină de grijile existențiale.

după Tudor Arghezi

Oferta pieței de divertisment pentru copii, al cărui element principal îl reprezintă jucăriile, a ajuns în anul 2019 la o extindere fără precedent. Părinții sunt prinși deseori între dorința de a le oferi copiilor tot ce își doresc și situația în care se întreabă dacă banii pe care îi cheltuiesc pe jucării reprezintă o investiție înțeleaptă pe termen lung. Prețul și utilitatea produselor achiziționate vor fi mereu două elemente foarte importante pentru aceștia.

Câteodată, părinții văd în jocurile copiilor o activitate care le ocupă prea mult timp și care nu le permit să se axeze pe ceea ce este important: învățătura. Totuși, lecțiile copiilor nu se definesc doar prin școală sau cărți, ci și prin jocuri.

De aceea, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, pregătim o campanie amplă pentru jucăriile LEGO, PLAYMOBIL, accesorii și rechizite LEGO aflate în oferta noastră. Cei mici se vor bucura de cadouri achiziționate la un preț chiar și cu 50% mai mic în perioada 17.04. – 28.04.2019, jocuri care îi vor ajuta să își dezvolte gândirea logică și creativitatea. Mai mult, descoperă noua colecție de ceasuri LEGO pentru cei mai înfocați fani ai acestui brand.

LEGO este un adevărat concept de educație creativă prin care copiii învață, construiesc și se joacă cu piesele LEGO. Acestea îi pot ajuta în dezvoltarea capacităților matematice, iar un părinte creativ îl poate ajuta pe copil să rezolve operațiile matematice cu ajutorul acestui joc. Piesele pot fi cu foarte mare ușurință adunate, scăzute, înmulțite și împărțite. Ce poate fi mai plăcut decât să înveți matematică jucându-te?!

Dintr-o altă perspectivă, capacitățile artistice ale celor mici pot fi stimulate de culorile caracteristice pieselor LEGO, imaginația și atenția fiind antrenate prin construcția unui astfel de joc. Copiii își pot afirma, astfel, personalitatea, devenind arhitecții propriilor lumi.

Un alt element important al jocurilor LEGO este dezvoltarea lucrului în echipă. Fie că se joacă împreună cu părinții, fie că împart piesele LEGO cu alți copii, lucrul în echipă este esențial pentru încrederea copilului în forțele proprii și a curajului adultului de mai târziu.

Pentru cei mai mici dintre fanii LEGO, am pregătit o gamă largă de produse LEGO DUPLO care să îi ajute să descopere lumea în care trăiesc prin forme colorate alături de toate personajele lor preferate.

Despre Ligomi Jucarii

Echipa Ligomi Jucării își dorește să te ajute să alegi cele mai potrivite jucării pentru copilul tău: jucării educative LEGO – adaptate fiecărui stadiu de dezvoltare – cu ajutorul cărora să îți ajuți copilul să se dezvolte frumos, să își construiască o logică matematică, să își exprime personalitatea și creativitatea. Împreună puteți construi atât o relație deosebită părinte – copil, cât și lumi colorate de care să fiți mândri.

Ligomi Jucării vă pune la dispoziție și gama de jucării PLAYMOBIL care promovează stimularea imaginației și a creativității prin joc. Copiii vor reuși să se dezvolte cu ajutorul colecțiilor PLAYMOBIL care îi ajută să interpreteze roluri diverse, dar să și recreeze și să experimenteze lumea în miniatură. Pirați, cavaleri, muncitori în construcții, medici sau ofițeri de poliție și multe alte meserii pot fi experimentate de cei mici în dorința lor de a vedea lumea prin ochii personajelor pe care le iubesc. Lasă-ți copilul să se exprime liber și să se distreze alături de figurinele PLAYMOBIL.

Ligomi Jucării este alături de tine cu o gamă variată de produse de calitate, ducând mai departe suflul viu al celui mai renumit producător de jocuri și jucării din lume.

Alege Ligomi Jucării. Explorează o lume fără limite.

Despre Ligomi Jucării

Magazin Online Jucarii si jocuri LEGO

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/legomi-jucarii/comunicat-de-presa-ligomi-jucarii