Cum iti incurajezi copilul. O jucarie LEGO este solutia ?

BUCURESTI - 18 februarie 2014

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Fie ca vine vorba de o nota buna sau de o simpla poezie memorata, parintii au invatat regula americana de a-si incuraja copii ca raspuns la actiunile acestora. Multi aleg recompensele materiale cum ar fi jucarii LEGO , insa sunt si parinti care cred ca un “ Bravo ! “ spus cand trebuie ajuta mai mult decat un cadou. Dar oare un simplu “ Bravo “ este solutia ?

Casa Oliviei (3315) - Unul dintre cele mai cautate seturi Lego Friends

Casa Oliviei (3315) - Unul dintre cele mai cautate seturi Lego Friends

 " Promotiile si reducerile la jucarii LEGO sunt la ordinea zilei pe site-ul nostru , odata cu lansarea filmului si a seturilor LEGO Movie " 

Reprezentant Legomi

Acest tip de incurajare a functionat si functioneaza o perioada, dar se pare ca, folosit la nesfarsit,  nu este indeajuns pentru a-l face sa inteleaga ca actiunea a fost una grozava si ca orice obstacol peste care a trecut este un pas in dezvoltarea lui . Specialistii ne asigura ca, o jucarie creativa daruita, la momentul potrivit,  ca si recompensa poate fi cheia succesului in dezvoltarea armonioasa a micutului vostru.

Copii au nevoie de o incurajare veridica pentru a o intelege.  Pentru a arata copiilor ca observam actiunile lor trebuie sa alegem o jucarie cu care sa faca direct contact cu lumea reala. Spre exemplu colectia LEGO Friends aduce universul fetitelor la dimensiunile dorite,  continand piese cu care poate construi casute, papusi cu trasaturi realistice si detaliate, ideile fiind nelimitate.  Nu putem uita de mult laudatele LEGO Creator ,  seturi 3 in 1 de constructie cu preturi accesibile pentru buzunarul oricarui parinte,  recompensele ideale care fac deliciul si celor mai rasfatati copii.

Nu toti avem buget nelimitat cand vine vorba despre achizitionarea jucariilor pentru copii nostri. Chiar daca pe piata exista nenumarate alternative ieftine ale jucariilor de calitate consacrate, psihopedagogii ne recomanda sa nu facem rabat cand vine vorba de viitorul copilor nostrii. Tot in acest sens ne ajuta si Legomi , magazin online care garanteaza cel mai mic pret de pe piata la intreaga gama de jocuri si jucarii LEGO .

Intrebat  fiind in in legatura cu pozita sa legata de incurajarea prin cadouri creative LEGO , reprezentantul Legomi a tinut sa precizese cu tarie ca “ Promotiile si reducerile la jucarii LEGO sunt la ordinea zilei pe site-ul nostru , odata cu lansarea filmului si a seturilor LEGO Movie si asta nu ne face decat sa incurajam parintii sa ofere cadouri inteligente copiilor lor, de ce nu ca si recompensa pentru o nota buna la scoala sau pentru merite exceptionale in actiunile intreprinse  “ .

 

Despre Ligomi Jucării

Principala preocupare a echipei noastre, alaturi de chibzuinta celui mai renumit producator de jocuri si jucarii din lume, LEGO , este atentia indreptata catre copilul tau, prin distributia de jucarii adaptate pentru fiecare stadiu de dezvoltare a-l copilului tau. Legomi . Livram visele copilului tau !

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/legomi-jucarii/cum-iti-incurajezi-copilul-o-jucarie-lego-este-solutia