Dezvoltarea inteligentei copilului cu ajutorul jucariilor LEGO

BUCURESTI - 5 martie 2014

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

De-a lungul anilor, marii cercetatori ai lumii au descoperit importanta dezvoltarii inteligentei si a perspicacitatii inca de la varste fragede prin intermediul jocurilor. Sa fie oare acest lucru cu adevarat posibil si cu jucariile LEGO?

LEGO Cos de Pasti (40017)

LEGO Cos de Pasti (40017)

 Pregatim o campanie masiva de reduceri de PASTE la intreaga gama LEGO 01.04-20.04 

Reprezentant LEGOMI

Creierul este supus activitatilor de zi cu zi inca din primele clipe de viata, astfel incepand dezvoltarea lui, acumularea de informatii si cunostinte, care ajuta copilul pe parcursul anilor sa se transforme intr-un adult cu o inteligenta si o perspicacitate peste medie. Pentru ca acest lucru din urma sa fie posibil insa, creierul trebuie sa fie antrenat zi de zi prin diferite modalitati, astfel incat copilului sa inceapa a i se dezvolta anumite abilitati.

In randul copiilor informatiile, cunostintele de orice natura, se asimileaza mult mai bine si mai usor prin joc, dar mai ales atunci cand chiar el este pus sa realizeze ceva, in mod constient dar si inconstient, prin joc. Astfel se dezvolta abilitati de comunicare, de percepere si de viziune, toate avand rol in sporirea inteligentei.

O buna modalitate de a dezvolta abilitatile de viziune, percepere si perspicacitate sunt jocurile LEGO Chima. Modalitatile diverse de asamblare si creare a diferitelor obiecte dau posibilitatea celui mic de a beneficia de o dezvoltare armonioasa. De asemenea, jocurile LEGO dezvolta creativitatea unui copil, dandu-i astfel posibilitatea de a-si crea un Univers cat mai amplu si bine definit.

Implicarea in dezvoltarea celui mic inca de la varste fragede este foarte importanta in ziua de azi, avand in vedere rapiditatea decurgerii tuturor lucrurilor din jurul nostru. Astfel el poate fi mult mai receptiv inca de la varste fragede, aceasta fiind chiar cheia succesului in viitorul apropiat pentru fiecare in parte, caci intr-o lume in care totul se intampla de la o secunda la alta, receptivitatea este vitala, iar receptivitatea nu poate fi insusita decat cu ajutorul inteligentei, a creativitatii si a viziunii in timp si spatiu.

Legomi dispune de o varietate de jocuri LEGO, la preturi mici si accesibile, care ajuta copilul sa-si dezvolte in parametrii cat mai complecsi inteligenta, creativitatea, perspicacitatea .

Varietatea de jocuri ofera implicit posibilitatea eficienta de a avea o viziune cat mai ampla, din punct de vedere al gandirii micutului, asupra lucrurilor ce-l inconjoara.

Jocurile LEGO au rol indirect de a facilita buna conexiune dintre sinapsele neuronilor celui mic si de a amplifica in mod creator indemanarea si rabdarea acestuia, cat si de a-l motiva si bucura.

 

Despre Ligomi Jucării

Principala preocupare a echipei noastre, alaturi de chibzuinta celui mai renumit producator de jocuri si jucarii din lume, LEGO , este atentia indreptata catre copilul tau, prin distributia de jucarii adaptate pentru fiecare stadiu de dezvoltare a-l copilului tau. Legomi . Livram visele copilului tau

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/legomi-jucarii/dezvoltarea-inteligentei-copilului-cu-ajutorul-jucariilor-lego