Jucariile LEGO influenteaza in mod pozitiv creativitatea copiilor?

BUCURESTI - 21 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Jucariile au ocupat o mare parte din viaţa copiilor inca din timpuri stravechi . Cu toate acestea, nu sunt multe jucarii care au rezistat testului timpului. Inca de la inceput jucariile LEGO au influentat si continua sa influenteze educatia si creativitatea copiilor. Dar oare o fac in mod pozitiv ?
Safta Bogdan, manager al Legomi ne ajuta sa raspundem la aceasta intrebare .

Jucarie Ambuscada creativa (70812) , noua colectie LEGO Movie

Jucarie Ambuscada creativa (70812) , noua colectie LEGO Movie

 Desi conceptul a fost revolutionar, putini si-ar fi imaginat cat de adanci vor fi semnele lasate in spate de aceste caramizi 

Safta Bogdan

"Raspunsul la intrebare este mai simplu decat ati crede.

Legomi este magazinul LEGO online ce isi concentreaza atentia direct catre copil si indirect catre parintii interesati de educatia copiilor lor. Am observat, aproape imediat, ca toti copiii nu isi pot lasa seturile lor LEGO nefolosite prea mult timp. De ce ai vrea sa faci asta, atunci cand poti construi aproape tot ceea ce iti trece prin minte cu jucariile LEGO ? 

Un aspect surprinzator este acela ca prin jocul cu aceste inovative caramizi LEGO, copiii isi dezvolta spiritul de initiativa si gandirea logica . Copiii isi cultiva simtul de orientare si de observare armonios  atunci cand sunt inconjurati de sutele de piese LEGO, ei pot sa construiasca ceva care are un sens in spate. Pe aceeasi nota, in timp, ei vor observa ca o piesa LEGO se va potrivi bine cu o anumita alta piesa din pricina stabilitatii sporite, sau a combinatiilor de culori pe care tocmai au descoperit-o. In acest fel, procesele lor de gandire sunt stimulate intr-un mod pe care il percep ca fiind distractiv.

Prin distribuirea de jucarii LEGO, incercam sa aducem zilnic in atentia parintilor beneficiile acestor jucarii. Fie ca sunt din colectia LEGO City ( care cuprinde elemente ce se regasesc in orice oras de pe planeta cum ar fi cladiri , masinute de politie LEGO , statia de pompieri , avion LEGO sau de ce nu trenulete LEGO ) , colectia LEGO Star Wars sau de ce nu LEGO Creator ( masinute 3 in 1 , casute 3 in 1 , avioane 3 in 1 ) ,  ele dezvolta aptitudini sociale intrucat atunci cand doi sau mai multi copii se intalnesc pentru a se juca cu LEGO, acestia imprumuta unii de la altii piese de constructie si se consulta in privinta a ceea ce vor construi. 

Un alt argument pe care chiar LEGO ni-l ofera este extinderea activitatii prin lansarea colectiei noi si a filmului The LEGO Movie, o ecranizare a universului LEGO , cu care fiecare copil este deja familiarizat. De data aceasta marea provocare este salvarea universului din mainile tiranul Lord Business care este implicat in distrugerea naturii lui.  Legomi ofera intreaga colectie LEGO Movie , colectie prin care fiecare copil poate avea propria poveste a filmului. 

Chiar daca nu are nici macar 100 ani de istorie in spate, influenta pozitiva a jucariilor LEGO , asupra atator generatii de copii este imensa, conceptul de a construi folosind cuburi interconectate fiind revolutionar. Chiar si asa, putini si-ar fi imaginat cat de adanci vor fi semnele lasate in spate de aceste caramizi. " 

Despre Ligomi Jucării

Principala preocupare a echipei noastre, alaturi de chibzuinta celui mai renumit producator de jucarii din lume, LEGO, este atentia indreptata catre copilul tau, prin distributia de jucarii adaptate pentru fiecare stadiu de dezvoltare a-l copilului tau. Legomi . Livram visele copilului tau !

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/legomi-jucarii/jucariile-lego-influenteaza-in-mod-pozitiv-creatia-copiilor