Pescar Expert - aniverseaza 7 ani de activitate!

BUCURESTI - 23 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Sport, Retail

Daca sunteti pasionat de pescuit, tindem sa credem ca ati auzit de noi. Daca nu, va asteptam sa ne descoperiti! De 7 ani depunem eforturi constante sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor clientilor nostri.

Pescar Expert

Pescar Expert

Pescar Expert - magazin online articole pescuit cu un portofoliu impresionant de peste 25.000 produse, aproximativ 200 de producatori renumiti si zeci de mii de colete livrate peste tot in tara.

Ce aducem nou?

La ceas aniversar lansam o noua versiune a magazinului, un design proaspat cu navigare intuitiva. Optiunea de a filtra produsele este acum activa si va economisi timp pretios in procesul de cautare. Ne dorim ca fiecare client sa beneficieze de o experienta placuta si memorabila. Am ales sa comunicam si prin intermediul unui blog unde veti regasi: sfaturi, tehnici pescuit si review-uri produse.

Motive pentru care sa ne alegi!

Gama variata de produse originale livrate cu garantie, transport gratuit la comenzi peste 199 lei, multiple posibilitati de plata, retur simplu si rapid in 14 zile, noutati saptamanale si consilierea telefonica in alegerea echipamentului sunt doar cateva dintre ele.

Fie ca sunteti pescar cu experienta sau incepator, practicati pescuitul la crap sau spinning, la doar un click distanta veti avea acces la produse de calitate: lansete crap, mulinete, sonare pescuit, articole camping, accesorii etc

Planuri de viitor!

Urmatorul pas firesc este deschiderea unui punct de ridicare comenzi in Bucuresti. Dorim sa scurtam "drumul" catre clienti deaceea vom implementa, pe plan local, livrarea in aceeasi zi.

Estimam o imbogatire a ofertei cu minim 3000 articole in urmatorul an si importul unor branduri consacrate.