“Din pasiune pentru ciocolată” – o campanie realizată de Leo Burnett pentru Heidi

BUCURESTI - 29 septembrie 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Campania de imagine realizată de Leo Burnett România pentru brandul Heidi se derulează în luna septembrie pe TV şi până la sfârşitul anului pe print continuând comunicarea începută pentru această marcă în intervalul februarie-mai a.c. Execuţional campania cuprinde 3 spoturi de imagine şi 5 execuţii print.

“Din pasiune pentru ciocolată” este o campanie care se adresează în principal femeilor cu vârste între 18-35 de ani şi consumatorilor de ciocolată premium. Campania continuă să construiască brandul Heidi şi personalitatea sa feminină, rafinată, elegantă, uşor non-conformistă.

"Ideea creativă pleacă de la dramatizarea pasiunii pentru ciocolată. Consumatoarele iubesc atât de mult Heidi, încât încearcă să reconstituie figurativ tableta din ciocolată din obiectele pe care le au în jur. Execuţional am încercat să găsim situaţii şi personaje cât mai naturale, cu care targetul să se poată identifica uşor" precizează Mihai Gongu, copywriter.

“Ne-am dorit să exploatăm conceptul "Pasiune pentru ciocolată" din perspectiva consumatorului şi a modului său de viaţă, la nivel raţional. Este o abordare îndrăzneaţă, proaspătă, care depăşeşte limitele categoriei.”, afirmă Mihaela Bârsan, Regional Brand Communication Executive.


Din partea clientului s-au implicat în realizarea proiectului: Massimo Palumbo-Marketing Manager; Konrad Hafner-General Manager, Emilian Cristescu-Brand Manager.
Din partea Leo Burnett a lucrat la realizarea campaniei Mihai Gongu- Jr Copywriter; Irina Şubulica – Jr Copywriter; Ghica Popa-Art Director; Mihaela Bârsan- Regional Brand Communication Executive; Laurenţiu Semeniuc-Strategic Planner; Laura Georgescu-Baron – A/V Production Director

Despre Leo Burnett Romania

Leo Burnett România este agenţia cu cea mai bună strategie şi creaţie din România, conform studiului AdMarket 2004.
Leo Burnett Romania este deţinătoarea titlului de Agenţie a Anului în 2003 şi 2004 şi prima agenţie românească finalistă la Cannes.

Claudia Băjănaru
claudia.bajanaru@leoburnett.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/leo-burnett-romania/din-pasiune-pentru-ciocolata-o-campanie-realizata-de-leo-burnett-pentru-heidi