Pentru al doilea an consecutiv Leo Burnett Romania este singura agentie romaneasca finalista la Clio Awards

BUCURESTI - 10 mai 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Festivalul de publicitate Clio Awards include al doilea an consecutiv pe lista finalistilor o singura lucrare romaneasca realizata de agentia de publicitate Leo Burnett Romania.


Este vorba despre spotul TV “Volanul” realizat pentru postul de televiziune Antena 1 si inscris in competitie in categoria Media Promotion.

Premiile urmeaza sa fie decernate in cateva zile, astfel ca spotul “Volanul” realizat de Leo Burnett pentru Antena 1, are toate sansele sa aduca inca un premiu international important in Romania.

Aceasta lucrare a constituit si primul spot TV romanesc finalist la Epica Awards, cel mai important festival european de publicitate

De mentionat ca anul trecut, in cadrul aceluiasi festival Clio, Leo Burnett mai fost finalist in categoria Bauturi Non-alcoolice cu printul "Scarile", realizat pentru Prigat Activ, client Quadrant Amroq Beverages.

Despre Leo Burnett Romania

Leo Burnett Romania se pozitioneaza ca agentia cu cele mai bune servicii de strategie si
creatie din Romania. Leo Burnett Romania este detinatoarea titlului de Agentie a Anului si
prima agentie romaneasca finalista la Cannes.

Claudia Serban
PR Officer

claudia.serban@leoburnett.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/leo-burnett-romania/pentru-al-doilea-an-consecutiv-leo-burnett-romania-este-singura-agentie-romaneasca-finalista-la-clio-awards