Richard Pinder, Presedintele Regional pentru Europa al Leo Burnett, viziteaza Romania

BUCURESTI - 24 ianuarie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Presedintele Leo Burnett EMEA, Richard Pinder, viziteaza Romania in perioada 25-26 ianuarie, ocazie cu care se va intalni cu reprezentatii managementului Leo Burnett de la Bucuresti.

Printre subiectele de discutie aflate pe agenda, Richard Pinder va face referire la originalitatea produsului creativ in Romania si actuala pozitionare a Leo Burnett Romania pe piata publicitatii.

Richard Pinder este insotit in acesta vizita de Ruston Spurlock, noul Director de Client Services pentru Europa Centrala si de Est in cadrul retelei Leo Burnett.

Economist de profesie, avand o experienta de aproape 20 de ani in publicitate, Richard Pinder ocupa din februarie 2004 functia de Presedinte al regiunii europene Leo Burnett, regiune care include si Orientul Mijlociu si Africa. In prezent el coordoneaza activitatea a 52 de birouri din 48 de tari din reteaua Leo Burnett.

Despre Leo Burnett Romania

Leo Burnett Romania este agentia cu cea mai buna strategie si creatie din Romania, conform studiului AdMarket 2004.
Leo Burnett Romania este detinatoarea titlului de Agentie a Anului in 2003 si 2004 si prima agentie romaneasca finalista la Cannes

Claudia Bajanaru
claudia.bajanaru@leoburnett.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/leo-burnett-romania/richard-pinder-presedintele-regional-pentru-europa-al-leo-burnett-viziteaza-romania