Ciocolata Leonidas disponibila intr-o noua locatie

BUCURESTI - 15 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Pe data de 15 noiembrie 2012 s-a deschis un nou magazin Leonidas , pe bd-ul Magheru nr. 8-10, situat strategic intre 3 hoteluri de renume, Intercontinental, Lido si, cel mai apropiat, Hotel Ambasador. Magazinul a fost proiectat astfel incat sa respecte ultimele tendinte in materie de amenajare interioara impuse de catre Leonidas Belgia.

Ciocolata Leonidas disponibila intr-o noua locatie

Deschiderea noului magazin Leonidas coincide cu aniversarea centenarului celei mai vandute ciocolate din Belgia si reprezinta cel de al treilea magazin deschis sub indrumarea francizorului Jolyon M’Bei, cel care a adus pentru prima data brandul Leonidas in Romania in anul 2001,  marcand astfel deschiderea primei ciocolaterii de lux din tara si care detine propriul magazin intre Universitate si Centrul Vechi.

Brandul Leonidas a luat nastere la initiativa unui emigrant grec, Leonidas Kestekides, care a parasit America in secolul 19. Acesta a participat la o serie de concursuri in domeniul ciocolatei si patiseriei, obtinand o serie de premii de renume in domeniu. In timpul unei vizite in Belgia, in 1913, acesta se indragosteste de o tanara belgianca si decide sa se stabileasca definitiv in “Tara ciocolatei”.