CULOARE SI STIL ITALIAN IN CONCEPTIA COMPAGNIA DEL COLORE - SEMINAR DE INSTRUIRE PENTRU STILISTI SI COAFORI, SUSTINUT DE HAIRSTYLIST - UL MASSIMO PRADELLA, ITALIA (PROFESOR LA ACADEMIA DE ARTA DIN MILANO)

BUCURESTI - 25 octombrie 2007

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Hairstylistul Massimo Pradella –International Brand Ambassador Compagnia Del Colore va sustine in data de 5 noiembrie 2007, o demonstratie care va avea ca subiect culoarea si stilul italian in conceptia Compagnia Del Colore - noile tendinte in tunsori, precum si teoria culorii si aplicatiile acesteia in hairstyling, la sala On Top of Bucharest, din incinta cladirii Uzinexport, Bucuresti.

CULOARE SI STIL ITALIAN IN CONCEPTIA COMPAGNIA DEL COLORE - SEMINAR DE INSTRUIRE PENTRU STILISTI SI COAFORI, SUSTINUT DE HAIRSTYLIST - UL MASSIMO PRADELLA, ITALIA (PROFESOR LA ACADEMIA DE ARTA DIN MILANO)

CULOARE SI STIL ITALIAN IN CONCEPTIA COMPAGNIA DEL COLORE - SEMINAR DE INSTRUIRE PENTRU STILISTI SI COAFORI SUSTINUT DE MASSIMO PRADELLA, ITALIA


LES NOUVELLES ESTHETIQUES ROMANIA si A.N.C.O.R. in colaborare cu S.C. AXELLE S.R.L. – importator exclusiv al brandului Compagnia Del Colore in Romania, organizeaza in data de 5 noiembrie 2007 un seminar de instruire pentru stilisti si coafori, cu tema: ”Culoare si stil italian in conceptia COMPAGNIA DEL COLORE”.. Evenimentul va avea loc la Sala On Top of Bucharest, etajul 7, in incinta cladirii Uzinexport S.A., B-dul Iancu de Hunedoara, nr. 8, in data de 5 noiembrie 2007, intre orele 8.30-17.00.
Seminarul va fi sustinut de celebrul hairstylist italian Massimo Pradella – International Brand Ambassador Compagnia Del Colore. Massimo Pradella detine o vasta experienta in teoria culorii, tunsorii si styling-ului, este International Brand Ambassador pentru Compagnia Del Colore din anul 2005, este stylist oficial la Miss Univers si la Festivalul de la San Remo, este castigatorul a numeroase concursuri internationale de prestigiu, iar, de peste cinci ani este profesor la Academia de Arta din Milano.
Seminarul se adreseaza in egala masura profesionistilor cu experienta, dar si incepatorilor – deopotriva interesati sa isi consolideze si sa isi extinda cunostintele teoretice ca fundament al practicii in domeniul hairstylingului, precum si pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnici si produse dezvoltate pe plan mondial. Participantii la seminar vor primi diplome de calificare Academia Compagnia Del Colore, semnate de catre Massimo Pradella.
Seminarul cuprinde demonstratii pe temele: colorare in diferite tonalitati de gri si argintiu, colorare cu contraste puternice blond deschis/ nuante inchise, colorare in culori calde aramii cu produse AMONIA FREE (linie de produse recomandate si pentru gravide, persoane alergice sau cu probleme de sanatate), retete speciale “secrete” si diferite trucuri pentru a obtine rezultate maxime in colorare in conditii de maxima securitate pentru par, lansarea tratamentelor pentru caderea parului: “power up” si “stop loss”, precum si prezentarea catorva tehnici noi de tunsoare.

S.C. Axelle S.R.L. s-a infiintat in 1996 (numarul 1 in retail) si s-a dezvoltat in domeniul profesionistilor incepand cu 2005. Este recunoscut drept importator direct al produselor cu renume in Italia si Germania, asigurand gama completa pentru saloane: mobilier, aparate si dotari (Ceriotti, Dana Italia), coafura-frizerie, manichiura-pedichiura, cosmetica si estetica corporala (Premax, Credo Solingen, Drei Schwerter Solingen, Sal, etc). Este importator exclusiv al brandului Compagnia Del Colore in Romania.
Compagnia Del Colore este una dintre cele mai vechi fabrici de vopseluri si produse profesionale pentru par din lume si se bucura de cea mai larga paleta de culori pentru crema coloranta: 125 nuante (naturale, naturale calde, aurii, savannah, ash, cupru, rosu, violet, chocolate, caramel, tabac, etc). Filosofia Compagnia Del Colore consta in respectul fata de par in conditiile obtinerii celor mai bune rezultate coloristice (continut minim de amoniac, micropigmenti in stare pura).

PROGRAM EVENIMENT:

8,30-9,00: inregistrare + coffee break
9,00-12,30: partea I (teorie+demonstratii)
12,30-13,00: lunch break
13,00-16,00: partea II (teorie+demonstratii)
16,00-17,00: inmanare diplome

Despre Les Nouvelles Esthetiques Romania

Les Nouvelles Esthetiques este o sursa de informatie profesionista pentru toti cei implicati si atrasi de domeniul esteticii: specialisti-cosmeticiene, stilisti, maseuri, chirurgi, esteticieni, nutritionisti, manageri de saloane, importatori de produse cosmetice si de aparatura cosmetica, dar si pentru cititorii interesati de aflarea ultimelor noutati in materie de infrumusetare, relaxare, sanatate.
Pentru detalii despre curs sunati la: Les Nouvelles Esthetiques 021 317 72 72, 0742.012.222 ; persoana de contact: Isabela Vasile – red. sef. LNE (isabela@LNE.ro).
office@lne.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/les-nouvelles-esthetiques-romania/culoare-si-stil-italian-in-conceptia-compagnia-del-colore-seminar-de-instruire-pentru-stilisti-si-coafori-sustinut-de-hairstylist-ul-massimo-pradella-italia-profesor-la-academia-de-arta-din-milano