CULOARE SI STIL ITALIAN IN CONCEPTIA COMPAGNIA DEL COLORE - SEMINAR INTERNATIONAL CUT&COLOR – ARMONIA INTRE LINIE SI CULOARE IN COAFURILE PENTRU MIRESE SI EVENIMENTE SPECIALE, SUSTINUT DE MASSIMO PRADELLA, ITALIA

Locul desfasurarii: Sala Byblos, Hotel Phoenicia, Bucuresti

Organizator: S.C. AXELLE S.R.L.

CULOARE SI STIL ITALIAN IN CONCEPTIA COMPAGNIA DEL COLORE - SEMINAR INTERNATIONAL CUT&COLOR – ARMONIA INTRE LINIE SI CULOARE IN COAFURILE PENTRU MIRESE SI EVENIMENTE SPECIALE, SUSTINUT DE MASSIMO PRADELLA, ITALIA

S.C. AXELLE S.R.L. – importator exclusiv al brandului Compagnia Del Colore in Romania, organizeaza in data de 19 mai 2008 un seminar international cut&color, cu tema: ”Armonia intre linie si culoare in coafurile pentru mirese si evenimente speciale, in conceptia COMPAGNIA DEL COLORE”. Evenimentul va avea loc la Byblos, mezanin, in cadrul Hotelului Phoenicia, B-dul Alexandru Serbanescu, nr. 87, in data de 19 mai 2008, intre orele 8.45-17.00.
Seminarul va fi sustinut de celebrul hairstylist italian Massimo Pradella – International Brand Ambassador Compagnia Del Colore. Massimo Pradella detine o vasta experienta in teoria culorii, tunsorii si styling-ului, este International Brand Ambassador pentru Compagnia Del Colore din anul 2005, este stylist oficial la Miss Univers si la Festivalul de la San Remo, este castigatorul a numeroase concursuri internationale de prestigiu, este proprietar a doua saloane in Italia, creeaza book-uri pentru modele celebre, iar, de peste cinci ani este profesor la Academia de Arta din Milano.
Seminarul se adreseaza in egala masura profesionistilor cu experienta, dar si incepatorilor – deopotriva interesati sa isi consolideze si sa isi extinda cunostintele teoretice ca fundament al practicii in domeniul hairstylingului, precum si pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnici si produse dezvoltate pe plan mondial. Participantii la seminar vor primi diplome de calificare Academia Compagnia Del Colore, semnate de catre Massimo Pradella.
Seminarul cuprinde demonstratii pe temele: colorare in diferite tonalitati de blond rece, colorare in 3 nuante de blond simultan, colorare cu produse AMONIA FREE (linie de produse recomandate si pentru gravide, persoane alergice sau cu probleme de sanatate), diferite trucuri pentru a obtine rezultate maxime in colorare in conditii de maxima securitate pentru par, lansarea NOII LINII PENTRU STYLING – COMPAGNIA DEL COLORE, precum si prezentarea unor tehnici moderne si in trend de ARANJAMENTE SI COAFURI PENTRU MIRESE SI EVENIMENTE SPECIALE.
S.C. Axelle S.R.L. s-a infiintat in 1996 (numarul 1 in retail) si s-a dezvoltat in domeniul profesionistilor incepand cu 2005. Este recunoscut drept importator direct al produselor cu renume in Italia si Germania, asigurand gama completa pentru saloane: mobilier, aparate si dotari (Ceriotti, Dana Italia), coafura-frizerie, manichiura-pedichiura, cosmetica si estetica corporala (Premax, Credo Solingen, Drei Schwerter Solingen, Sal, etc). Este importator exclusiv al brandului Compagnia Del Colore in Romania. S.C. Axelle S.R.L. beneficiaza de o echipa tanara si dinamica, care pune in prim plan clientul si dorintele acestuia.
Compagnia Del Colore este una dintre cele mai vechi fabrici de vopseluri si produse profesionale pentru par din lume si se bucura de cea mai larga paleta de culori pentru crema coloranta: 125 nuante (naturale, naturale calde, aurii, savannah, ash, cupru, rosu, violet, chocolate, caramel, tabac, etc). Filosofia Compagnia Del Colore consta in respectul fata de par in conditiile obtinerii celor mai bune rezultate coloristice (continut minim de amoniac, micropigmenti in stare pura). Este renumita pentru linia de produse pentru ingrijirea parului (sampoane, masti, fluid cu cristale, tratamente, etc) pe baza de ingrediente naturale oferite cu generozitate de natura italiana.

PROGRAM EVENIMENT:

8,45-9,00: inregistrarea participantilor
9,00-13,00: partea I (teorie+demonstratii)
13,00-13,30: coffee break
13,30-16,30: partea II (teorie+demonstratii)
16,30-17,00: concluzii, inmanarea diplomelor, vizionarea produselor, poze


Pentru detalii despre curs sunati la:
S.C. Axelle S.R.L. 021.250.55.35, 021.256.99.42, 0721.241591, 0740.063.192; persoana de contact: Andreea Anchievici – Director Comercial (axelle@rdsmail.ro, marketing@axelle.ro), Web: www.compagniadelcolore.com, www.axelle.ro .

Pentru confirmarea participarii reprezentantilor din presa sunati la: Les Nouvelles Esthetiques, 021.317.72.72, 0745.776.333; persoana de contact: Consuela Gheorghe – PR Assistant (consuela@lne.ro).

Despre LES NOUVELLES ESTHETIQUES ROMANIA

Les Nouvelles Esthetiques este o sursa de informatie profesionista pentru toti cei implicati si atrasi de domeniul esteticii: specialisti-cosmeticiene, stilisti, maseuri, chirurgi, esteticieni, nutritionisti, manageri de saloane, importatori de produse cosmetice si de aparatura cosmetica, dar si pentru cititorii interesati de aflarea ultimelor noutati in materie de infrumusetare, relaxare, sanatate.

Participare: Intrare libera