FIT&FORM SALON 2006

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: Estetik Media, Les Nouvelles Esthétiques România


13 ianuarie 2006 - Bucuresti

FIT&FORM SALON 2006 ADOPTA TINUTA DE PRIMAVARA

In perioada 17-19 februarie la Sala Palatului din Bucuresti va avea loc a doua editie FIT&FORM SALON, eveniment dedicat promovarii noutatilor din fitness, nutritie, dieta, sport, ingrijire corporala si sanatate.
Organizat de Estetik Media, cu sprijinul revistelor Les Nouvelles Esthétiques România si Fit&Form, conceptul unei vieti sanatoase va fi abordat in cadrul evenimentului prin demonstratii, conferinte, prezentari de produse, echipamente si servicii destinate formei si ingrijirii corporale.

Mai mult decât o expozitie, FIT&FORM SALON se bazeaza pe interactivitate. Vizitatorii pot participa efectiv la demonstratiile de gimnastica aerobica, dans, step, salsa, tae bo, precum si la conferinte pe teme de dieta si nutritie, medicina, reiki, hatha yoga sau astrologie sustinute de instructori, antrenori, maestri in arte martiale si Qigong, nutritionisti si medici.

Prima editie, desfasurata in octombrie anul trecut, a fost primita cu entuziasm atât din partea celor peste 30 de firme expozante, cât si din partea celor 4.000 de vizitatori. Va asteptam sa fiti alaturi de noi si la editia de primavara, zilnic intre orele 10.00 – 18.00, de vineri, 17 februarie pâna duminica 19 februarie a.c.

Pentru detalii referitoare la conditiile de participare la FIT&FORM SALON 2006, precum si pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la numarul de telefon: 021/ 317.72.72, sau prin e-mail: contact@estetikmedia.ro


Valentina Marin, Advertising & PR Manager Estetik Media.

Despre LES NOUVELLES ESTHETIQUES ROMANIA

Les Nouvelles Esthetiques este o sursa de informatie profesionista pentru toti cei implicati si atrasi de domeniul esteticii: specialisti-cosmeticiene, stilisti, maseuri, chirurgi, esteticieni, nutritionisti, manageri de saloane, importatori de produse cosmetice si de aparatura cosmetica, dar si pentru cititorii interesati de aflarea ultimelor noutati in materie de infrumusetare, relaxare, sanatate.

Participare: Intrare libera