Tendințe 2021: Cele mai persistente parfumuri de femei

BUCURESTI - 9 noiembrie 2021

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

După cum știm cele mai importante aspecte ale unui parfum sunt persistența, siajul și proiecția. Persistența parfumurilor este dată de notele de vârf, mijloc și notele de bază. Notele de vârf durează între 5-30 minute de la pulverizare pe când notele de bază sunt cele care se mențin pe o perioada îndelungată. Rolul notelor de bază este de a frâna evaporarea notelor de mijloc și scoaterea în evidență a acestora. În cele ce urmează va vom prezenta o scurtă ierarhie a parfumurilor ce au o persistența îndelungată:

Tendințe 2021: Cele mai persistente parfumuri de femei

Tendințe 2021: Cele mai persistente parfumuri de femei

1.       Sospiro Erba Pura este o creație a lui Christian Carbonnel și a Laurei Santander. Acesta a fost lansat în anul 2013 și rebrenduit în anul 2019 sub aripa casei de parfumuri Xerjoff. Notele de vârf sunt portocală, bergamot și lămâie; Notă de mijloc sunt fructele, iar ca note de baza avem: mosc alb, ambra și vanilie de Madagascar. Persistența parfumului nu te va lasă să treci neobservat cam pe toată perioada zilei.

2.       Christian Dior Hypnotic Poison este o creație a lui Christian Dussoulier și a celebrei creatoare de parfumuri Annick Menardo. Dacă mai sus am vorbit de Sospiro Erba Pura care este un parfum unisex acum vorbim de un parfum strict de damă. Hypnotic Poison este un parfum ambrat vanilat și a fost creat în anul 1998. Notele de vârf sunt nuca de cocoa, prune și caisă; Notele de mijloc sunt lemn de trandafir Brazilian, iasomie, chimion, tuberoza, trandafir și lăcrămioare; Notele de baza sunt vanilie, migdale, lemn de santal și mosc. Acesta având o persistența bună spre foarte bună.

3.       Tom Ford Tobacco Vanille este un parfum abra condimentat. Tobacco Vanille a fost lansat în anul 2007 și încă de la început s-a instalat în topul celor mai persistente parfumuri. Creatorul acestei opere este nimeni altul decât Olivier Gillotin. Notele de vârf sunt frunze de tutun și note condimentate; notele de mijloc sunt vanilie, cacao, boabe de tonka și floare de tabac; Notele de bază sunt fructe uscate și note lemnoase. Având un siaj greu și fiind și foarte persistent nu este tocmai pe placul tuturor iubitorilor de parfumuri. Fiind un parfum extrem de scump varianta mai avantajoasă a produsului ar fi un tester de parfum la un preț mai accesibil.

4.       Giorgio Armani Si Intense a fost creat de parfumurierul Julie Masse și lansat în anul 2014. Si Intense este un parfum fructat de damă, iar specialiștii îl recomandă să fie purtat în sezonul răcoros. Notele de vârf sunt coacăze negre, coacăze, frezie, mandarină și bergamot; notele de mijloc sunt trandafir de mai, osmanthus, neroli și pelin; Notele de baza sunt vanilie, paciuli, note lemnoase și ambroxan. Si intense are un siaj greu și este foarte persistent.

5.       Thierry Mugler Alien este un parfum ambra lemnos lansat în anul 2005 și a fost creat de către faimoșii parfumieri Dominique Ropion și Laurent Bruyere. Alien are un siaj enorm și este foarte persistent datorită notelor sale. Nota de vârf este iasomia; Notele de mijloc sunt note lemnoase, iar nota de baza este ambra. Se potrivește perfect pentru ieșirile seara la cină sau in club, iar anotimpul preferat al acestuia ar fi cel răcoros.

În concluzie cam acestea ar fi o mică parte din cele mai persistente parfumuri din anul curent. Specialiștii recomandă să va informați bine cu privire la notele de baza și dacă sunt pe aceeași lungime de undă cu criteriile dumneavoastră de alegere.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/leukts/tendinte-2021-cele-mai-persistente-parfumuri-de-femei