li-wu    

Comunicate de presa si evenimente pe tema li-wu

 • li-wu

  Bucuresti - 17 May 2013

  Comunicat de LIWU GASTRONOMIC SRL

  ... li-wu a decis sa continue investitia din Romania prin deschiderea unui nou restaurant cu specific Vietnamez, in Bucuresti, in zona Centrului Vechi, vis-a-vis de Centrul Comercial Cocor, pe strada Gabroveni nr 61. Preparatele sunt ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: restaurante , liwu

 • Vezi toate evenimentele despre li-wu

  Vezi toate comunicatele de presa despre li-wu

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul li-wu.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la li-wu. Informatiile despre li-wu cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul li-wu, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la li-wu, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.