Implanturilor dentare oferite de Dr. Lia Manasia în București

BUCURESTI - 21 septembrie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Într-un oraș aglomerat ca Bucureștiul, a avea un medic stomatolog de încredere este o adevărată binecuvântare. Dacă sunteți în căutarea unei soluții pe termen lung pentru problemele dentare, clinica Dr. Lia Manasia din Sectorul 3 este locul unde profesionalismul întâlnește compasiunea și unde tehnologia modernă este pusă în slujba sănătății și confortului dumneavoastră. Cu o abordare holistă și o echipă de profesioniști dedicați, aici veți găsi răspunsul la toate nevoile dumneavoastră stomatologice.

Dr. Lia Manasia - Recunoașterea Expertizei

Când vine vorba de stomatologie și mai ales de implanturi dentare, reputația și experiența contează enorm. Dr. Lia Manasia nu este doar un medic stomatolog cu studii și specializări în domeniul implantologiei, dar și un profesionist care pune mare accent pe relația cu pacientul. Practicând într-o clinică ultramodernă, ea reușește să transforme teama de dentist într-o experiență pozitivă.

Detalii despre Implanturi Dentare

Implanturile dentare sunt rădăcini artificiale ale dinților, de obicei făcute din titan, care se implantează chirurgical în maxilar. Rolul lor este de a susține coroanele, punțile sau protezele dentare. Avantajul major al unui implant este acela că previne resorbția osoasă care apare în mod natural în momentul în care un dinte este pierdut.

Procesul din Spatele Implanturilor

Înainte de a recomanda implanturi, Dr. Lia Manasia efectuează un examen detaliat care include radiografii sau chiar tomografii, pentru a evalua starea osoasă și a țesuturilor gingivale. Pe baza acestor investigații, medicul va stabili un plan de tratament individualizat. Procedura de inserare a implanturilor se efectuează sub anestezie locală și este considerată minim invazivă, cu un disconfort redus în postoperator.

Tehnologie și Materiale

Clinica folosește tehnologie de ultimă generație, inclusiv echipamente pentru radiografie 3D și materiale biocompatibile. Calitatea materialelor este esențială pentru succesul și durabilitatea unui implant dentar. Titanul este unul dintre cele mai biocompatibile materiale și este preferat în majoritatea cazurilor.

Protocolul de Igienă

În ceea ce privește igiena și sterilizarea, Dr. Lia Manasia și echipa sa urmează un protocol strict. Toate instrumentele sunt sterilizate în autoclave, iar procedurile de decontaminare sunt urmate cu cea mai mare atenție, asigurând un mediu sigur și curat.

Accesibilitate și Tarife

Localizată central în Sectorul 3, clinica este foarte accesibilă. Există diverse metode de plată și chiar posibilitatea de a accesa un sistem de rate, pentru a face tratamentul accesibil pentru toate buzunar.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/liamanasia-ro/implanturilor-dentare-oferite-de-dr-lia-manasia-in-bucuresti