TeCOMM - eCommerce 100% Conference&Expo

Locul desfasurarii: Best Western Fusion Hotel****

Organizator: Libero Events

TeCOMM - eCommerce 100% Conference&Expo

Vă invităm în perioada 13-14 octombrie 2011 la Transylvania eCommerce Conference&Expo(TECOMM), un eveniment care îşi propune să reuneasca specialisti cu experienţă în mediul online şi pe cei care şi-au propus să dezvolte un business în eCommerce.

 

TECOMM este adresat oamenilor de afaceri şi companiilor care deţin magazine online sau îşi doresc un start-up pe acest segment

de piaţă; oamenilor de marketing împlicaţi în activitatea de business-uri online; specialiştilor/consultanţi în ecommerce, design/usability, promovare, SEO; furnizori de servicii de epayment, financiare, hosting, telecom şi de curierat.

 

CINE SUNT SPEAKERII?

Marius Ghenea FIT DISTRIBUTION

Bogdana Butnar GOOGLE

Dorin Boerescu 2PARALE

Cristian Manafu THE CONNECTOR

Liviu Taloi SITE AUDIT

Cristi Ignat 2PARALE

Alexandru Israil MARKET  MINDS

Bogdan Manolea LEGI-INTERNET.RO

Gabriel Curcudel ADVERT POINT

Lorand Mynio Inc3

Mihai Brehar AVANTICART

Detalii despre speakeri şi prezentări pe www.tecomm.ro Evenimentul îşi propune să găsească soluţii concrete referitoare la probleme de care ne lovim zi de zi: site-uri, SEO, conversii şi micşorarea costurilor, promovarea online şi offline, branding şi rebranding, strategii de promovare în social media.

ZONA EXPO Viziteaza Zona Expo pentru a descoperi soluţii şi idei oferite de furnizorii din domeniu. Expun companii de hosting, furnizori de servicii de epayment, companii de curierat, furnizori de servicii financiare, companii de webdesign/SEO, furnizori de servicii de marketing, publicitate şi consultanţă online, furnizori de aplicaţii mobile.

Evenimentul are loc la Best Western Fusion Hotel****, între 13 si 14 octombrie 2011 şi include o zi de conferinţă şi o zi de workshop-uri adresate atât proprietarilor de magazine online cât şi specialiştilor care se ocupă de dezvoltarea acestor magazine.

 

CUM MĂ ÎNSCRIU?

Inscrie-te acum şi beneficiezi de reduceri la taxa de participare.

Joi 13 oct 2011: Conferinţa: 40 euro/pers/ all day   |    Vineri 14 oct 2011: Workshop-uri: 40 euro/pers/all day Conferinţa+Workshop: 70 euro/pers (80 euro/pers)

Pentru înscrieri în perioada 1 august-31 august 2011 beneficiaţi de o reducere de 20% la taxa de înscriere. Pentru înscrieri în perioada 1 septembrie-30 septembrie 2011 beneficiaţi de o reducere de 10% la taxa de înscriere.

Despre LIBERO MEDIA

Touristica - Targul de Turism al Transilvaniei este unicul targ sustinut de ANAT la Cluj Napoca.

Confirmare pana la data: 13 octombrie 2011

Participare: Taxa de participare