Cu Libra Bank este SuperSIMPLU sa faci bani

BUCURESTI - 6 octombrie 2009

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

Libra Bank te invita sa participi la un incitant joc online cu premii in valoare totala de 3000 de euro, disponibil din data de 1 octombrie la adresa www.supersimplu.ro

Platforma SuperSIMPLU.ro este formata din trei jocuri de perspicacitate - ShopLine, ShopShoot si ShopMemory – pe care utilizatorii le pot accesa printr-un cont si o pagina personala pe www.supersimplu.ro, cu scopul de a strange cat mai multe puncte, pana la 15 decembrie 2009. Miza consta in cele 10 premii puse la bataie de catre Libra Bank, care recompenseaza eforturile primilor 10 utilizatori ai platformei, in functie de numarul de puncte acumulate de acestia.

Platforma are si o componenta puternica de socializare, utilizatorii avand ocazia sa le trimita prietenilor un e-mail cu pagina lor personala, iar la fiecare vizualizare a unui prieten sa primeasca puncte suplimentare. In plus, pe utilizatori ii asteapta numeroase surprize prin care acestia pot sa-si creasca punctajul obtinut. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa le descopere pe www.supersimplu.ro.

Jocul-concurs SuperSIMPLU.ro se numara printre initiativele de succes ale Libra Bank in domeniul comunicarii pe internet, dupa dezvoltarea primei comunitati medicale online www.paginamedicala.ro in 2008, a jocului-concurs cu premii Solutii Magice si a prezentei inedite pe Twitter din acelasi an.

Libra Bank aloca o pondere semnificativa mediului online in campanile sale de comunicare, urmand ca pe viitor sa-si sporeasca eforturile de dezvoltare a campaniilor inovatoare pe internet.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/libra-bank/cu-libra-bank-este-supersimplu-sa-faci-bani