Libra Bank initiaza „Cursuri de consiliere financiara pentru sectorul medical romanesc”

BUCURESTI - 22 martie 2010

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

Libra Bank a derulat recent prima serie de cursuri din cadrul „Programului de consiliere financiara pentru sectorul medical din Romania”, ce se va desfasura pe parcursul acestui an. Initiativa reprezinta o premiera pe piata bancara autohtona si a pornit de la nevoia medicilor de a-si gestiona cat mai eficient cabinetele medicale si de a identifica noi oportunitati pentru continuitatea si dezvoltarea afacerii, mai ales in aceasta perioada economica dificila.

Cursurile s-au axat pe prezentarea si dezbaterea unor tematici de actualitate si real interes pentru specialistii sectorului medical, precum: „Cresterea stabilitatii financiare a cabinetului medical”, „Accesul sectorului medical la finantari europene” si „Comunicarea medicala in mediul online”. Participantii la program au avut astfel ocazia sa asimileze notiuni teoretice si practice de management financiar din sfera cabinetelor medicale, sa se familiarizeze cu principalele modalitati de acces la fondurile structurale europene si de asemenea, sa aprofundeze mijloacele moderne de comunicare prin internet aflate la dispozitia medicilor.

Despre „Programul de consiliere financiara pentru medici”, Alina Papa, Director Divizia Marketing si Comunicare Libra Bank declara ca „medicii specialisti participanti au primit cu mult entuziasm initiativa noastra, vadit interesati de latura practica a cursurilor si de modalitatea de aplicare a informatiilor in activitatea lor zilnica. Consecventa misiunii sale de a fi partenerul financiar al medicilor, Libra Bank a oferit prin acest program de consiliere un real suport medicilor carora li s-a adresat in calitatea lor de manageri ai cabinetelor medicale, obligati sa faca fata provocarilor din mediul de business”.

Cursurile special concepute pentru specialistii din sectorul medical vor continua in perioada imediat urmatoare, sesiuni similare urmand a fi organizate periodic de catre Libra Bank. Cursurile de consiliere financiara sunt personalizate in functie de specializarea medicilor carora li se adreseaza, pentru a raspunde astfel concret la nevoile specifice ale acestora.

Alaturi de cursurile adresate medicilor specialisti, Libra Bank a conceput si cursuri de consiliere financiara pentru medicii aspiranti, implementand inca din 2009 „Programul de training financiar pentru studentii la medicina”.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/libra-bank/libra-bank-initiaza-cursuri-de-consiliere-financiara-pentru-sectorul-medical-romanesc