Black Friday 2015 la LIBRARIE.net

BUCURESTI - 18 noiembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Retail, Internet

La LIBRARIE.net, anul acesta Black Friday dureaza 8 zile in perioada 23-30 noiembrie

Black Friday 2015 la LIBRARIE.net

Librărie.net revoluționează Black Friday 2015 – Anul acesta vinerea durează 8 zile!

Librărie.net va desfășura Black Friday în perioada 23-30 noiembrie 2015, venind cu promoția principala de 50% reducere pentru cărți, conform listei de edituri confirmate în pagina promoției, dar si cu alte surprize de sezon si cu reduceri semnificative la jucarii, papetarie, filme, DVD-uri si cadouri de sezon. Toate stocurile sunt deja pregatite, însă vor fi și titluri în oferta promoțională care vor fi aduse la cerere în sistem de precomandă.

Oferta de Black Friday este o oportunitate unică, ea reprezentând un moment de vârf pentru iubitorii de carte. Vor fi selectate doar edituri pentru care această reducere reprezintă clar un avantaj pentru client.

Estimări

Cu ocazia Black Friday 2015, Librărie.net se așteaptă la vânzarea unui volum de 200000 de cărți in cele 8 zile, o cifră de cel putin 2 ori mai mare față de anul trecut când s-au înregistrat 100000 de cărți vândute. Oferta pusă la dispoziție de Librărie.net este, deci, mai mare, stocul fiind la rândul lui mai mare.

Mecanismul promotiei Black Friday 2015

Pe perioada celor 8 zile, oferta de carti din promotia Black-Friday cu reduceri de minim 50% va creste treptat pana va atinge varful in zilele de joi si vineri, 25 si 26 noiembrie, urmand ca in ultimele 3 zile sa gasiti oferte de lichidari de asemenea cu reduceri semnificative.

 

Gusturi în materie de lectură

Interesul general este îndreptat către cărțile de beletristică și cărți pentru copii, exact așa cum este de principiu și în restul anului, exceptând perioadele în care ia amploare cererea de manuale/auxiliare școlare/ghiduri de bacalaureat. De Black Friday înregistrăm un interes crescut și pentru jocuri și jucării la care vom avea reduceri semnificative la o selecție de producători. De asemenea, această ofertă va acționa doar în interesul clientului, fiind cea mai bună reducere din timpul anului pentru produsul respectiv; oferta nu se va regăsi la nivelul acesta nici de Crăciun.

Cine sunt cei mai fideli cumpărători de carte

De Black Friday, cei mai multi clienți sunt femei ca și în timpul anului (65%). În această perioadă promoțională există o ușoară creștere în favoarea bărbaților, aceștia manifestându-și interesul pentru cartea tehnică/enciclopedică, cărți mai scumpe în general și pentru care o reducere în genul celei Black Friday este substanțială. Mai important decât genul cumpărătorului este faptul că de Black Friday înregistrăm comenzi realizate de grupuri de persoane. Fiecare dintre colegii de la birou își doresc 1-2 cărți și se asociază pentru o comandă comună, astfel încât media cărților solicitate crește.

Extinderea gamei de produse

Librărie.net face pași importanți spre extinderea gamei de produse comercializate în favoarea clienților săi. Astfel, în oferta recentă a librăriei, pe lângă jucării, filme și muzică se regăsesc cadouri, antichități, decorațiuni etc. În plus, oferta de papetărie a fost extinsă foarte mult, librarie.net oferind nu doar o gamă variată de produse, dar și prețuri competitive pe acest segment.

www.facebook.com/librarie.net

http://www.librarie.net

Despre LIBRARIE NET

LIBRARIE.net este libraria online cu cea mai bogata oferta de carti, jucarii, muzica si filme din Romania. Inca din 2001, la noi gasiti cartile pe care le cautati la preturi minime.

Suntem un brand de incredere
De peste 12 ani, LIBRARIE.NET a castigat interesul iubitorilor de carte din Romania, facilitand accesul tuturor romanilor la carti ieftine si la cea mai completa oferta de titluri.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/librarie-net/black-friday-2015-la-librarie-net