Site-ul Librariilor Humanitas se afla printre marii castigatori ai Galei Premiilor eCommerce 2009, sigurul eveniment din Romania dedicat exclusiv comertului electronic.

BUCURESTI - 21 octombrie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

In cadrul evenimentului GPeC, www.libhumanitas.ro a castigat Premiul I la categoria “Carti si reviste” si Premiul User’s Choice – Online Merchand of the Year – desemnat de utilizatori pentru cel mai bun site de eCommerce cu traditie.

Site-ul Librariilor Humanitas se afla printre marii castigatori ai Galei Premiilor eCommerce 2009, sigurul eveniment din Romania dedicat exclusiv comertului electronic.

In competitie, au fost analizate 63 de magazine online prin prisma celui mai complex set de criterii, care a continut peste 95 de elemente esentiale pentru un business online.
Magazinele online au fost supuse exigentelor a doua jurii separate: primul a fost format din 21 de specialisti in online, iar cel de-al doilea din utilizatori obisnuiti care au testat uzabilitatea site-urilor, lansand comenzi simulate pentru testarea promptitudinii magazinelor online.


“Ne bucuram de recunoasterea ce ne-a fost acordata de premiile castigate la GPeC. Suntem constienti ca un premiu nu este un certificat de perfectiune ci un vot de incredere in drumul pe care mergem. Echipa site-ului LibHumanitas multumeste juriului GPeC pentru sansa de a afirma ca suntem cea mai buna librarie online si in special utilizatorilor pentru premiul de cel mai bun site de eCommerce cu traditie din Romania. Ne vedem online!” Paul Balogh – Manager, Librariile Humanitas Online.


Cea de-a patra editie a Galei Premiilor eCommerce s-a desfasurat marti, 20 octombrie 2009, la Hotel Ramada si a reunit peste 270 de participanti: magazine online, distribuitori de produse, dezvoltatori de solutii e-commerce, servicii de curierat rapid, agentii si regii de publicitate, agentii de web-design, bloggeri si jurnalisti de profil.

Despre Librariile Humanitas S.A

LibHumanitas
Cartile sunt la moda din 1455. Pastram traditia si virtual, din 2009.

LibHumanitas este una dintre cele 17 librarii din lantul Librariilor Humanitas, singurul magazin de comert electronic al Grupului Humanitas. Activeaza in mediul online din 2002 si se afla la a treia versiune a site-ului. Viziunea LibHumanitas este de a deschide lumea cititorilor de carte catre provocarile si beneficiile tehnicii, prin metode moderne de achizitie de carte si mai ales prin facilitarea comertului cu continut digital. Pe scurt, se plaseaza la granita dintre traditie si modernitate.

Calinescu Monica - Marketing Specialist
e-mail: monica.calinescu@libhumanitas.ro
Tel.: +04-0723.526.083
monica.calinescu@libhumanitas.ro