Aerul conditionat afecteaza sanatatea - Solutia

BUCURESTI - 5 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Sanatate

Recent, s-au difuzat la TV si s-au scris mai multe articole care concluzioneaza ca exista efecte secundare nedorite la utilizarea AC. Pe de alta parte, avem nevoie de AC. Exista insa o solutie!

Model LW44

Model LW44

 Atat de simplu! 

Venta Luftwaescher GMBH

Solutia pe care v-o propunem, inlatura cele doua mari efecte negative pe care toate aceste emisiuni si articole le evidentiaza – aerul uscat datorat dezumidificarii in exces prin racirea aerului si mai ales, bacteriile produse de filtrele aparatelor care, oricat le-am curata, la un moment dat incep sa acumuleze praf . Acest praf, constituit in mare parte din micro-organisme, cresc si dezvolta bacterii. Virusii devin activi sub nivelul de 40% umiditate, sunt favorizate infectiile respiratorii, rinitele alergice si astmul. Trebuie stiut ca, nivelul optim de umiditate recomandat de medici este intre 45-55%, iar acesta are un rol important in controlul transmiterii infectiilor pe cale aeriana.

In concluzie, va prezentam Umidificatorul-Purificatorul 2 in 1 Venta Lufwaescher Germania. Acest aparat compenseaza aerul uscat produs de AC si purifica in acelasi timp aerul de praf si impuritati pana la 10 microni (mq). Aparatul foloseste apa ca si filtru, absorbind aerul uscat si viciat, trecandu-l de doua ori printr-un sistem de discuri care se rotesc in apa, umezind si curatind aerul, apoi evaporandu-l umidificat si purificat la nivelul optim in incapere. Aparatul recircula in mod constant si uniform aerul din intreaga incapere cu ajutorul unui ventilator, mentinandu-l astfel umidificat si purificat, colaborand perfect cu AC si completand confortul dumneavoastra.

Avantaje:

●             previne efectele negative ale AC

●             2 in 1 – umidificator si purificator

●             apa este filtrul

●             produs in Germania 100% - calitate garantata

●             gandit sa functioneze 10 ani fara intrerupere!

●             cu un consum de energie foarte scazut – mai putin decat un bec!

●             silentios, simplu, usor de intretinut!

Despre Life Art Distributie: Importator AUTORIZAT al produselor VENTA-Luftwäscher GmbH si Aerial GmbH Germania. Activitate din anul 2007.  Aparate de Umidificare/ Purificare si Dezumidificare a Aerului mobile, uz caznic, comercial si industrial.