Descoperiti tehnologii de tratare a aerului la standul Life Art Distributie din cadrul TIB 2013!

BUCURESTI - 14 octombrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii, Sanatate, Tehnologie

In perioada 16-19 octombrie 2013, firma Life Art Distributie va participa la editia 2013 a Târgului International Tehnic. Vom fi prezenti cu produse premium, de fabricatie germana, solutii ingenioase care au la baza tehnologii unice, de ultima generatie, pentru tratarea aerului, masurarea si controlul umiditatii.

Descoperiti solutii de tratare a aerului alaturi de Life Art Distributie la TIB 2013!

Descoperiti solutii de tratare a aerului alaturi de Life Art Distributie la TIB 2013!

In perioada 16-19 octombrie 2013, firma Life Art Distributie va participa la editia 2013 a Târgului International Tehnic. Vom fi prezenti cu produse premium, de fabricatie germana, solutii ingenioase care au la baza tehnologii unice, de ultima generatie, pentru tratarea aerului, masurarea si controlul umiditatii.

Respectam traditia unuia dintre cele mai importante Târguri internationale care se desfasoara în România si va asteptam sa descoperiti la standul nostru tehnologii performante, tehnologii de umidificare si purificare a aerului, dezumidificare, masura si control a umiditatii pentru uz casnic, industrial, comercial sau pentru constructii.

Solutia de umidificare pe care v-o propunem vine de la firma germana Venta si este un aparat 2 în 1: umidificator si purificator de aer. Poate fi utilizat în locuinte, birouri, arhive, muzee, spatii în care este nevoie de un aport de umiditate. Combate efectele neplacute ale aerului uscat si poluat, fiind o alternativa sigura, eficienta si extrem de igienica la aparatele de umidificare cu nebularizare sau vaporizare. Principiul de functionare este cel al umidificarii naturale sau „evaporarii la rece”, ceea ce înseamna ca unicul filtru utilizat este apa.

Daca nevoile dumneavoastra implica solutii de dezumidificare (pentru uscarea constructiilor noi, infiltratiilor de apa, halelor industriale, cramelor, pivnitelor, subsolurilor, demisolurilor etc.), noi va oferim garantia unei uscari sigure si eficiente asigurata de dezumidificatoarele profesionale marca Aerial. Sunt mijloace performante de uscare, care au la baza principiul economic al condensarii si tehnologia unica BlueDry, patentata de firma germana Aerial. Aceasta contribuie direct la performanta de dezumidificare a aparatelor si la rapiditatea procesului, precum si la asigurarea unei eficiente energetice extraordinare.

Lista noastra de produse se completeaza cu instrumente de masura a umiditatii si temperaturii. Importam si distribuim direct produse ale uneia dintre cele mai cunoscute si apreciate marci din domeniu – Gann. Va punem la dispozitie higrometre compacte, pentru realizarea tuturor tipurile de masuratori în ceea ce priveste umiditatea lemnului, umiditatea structurala, umiditatea si temperatura aerului, truse CM - instrumente de masura portabile care pot efectua verificari de masurare prin metoda carburii de calciu (inclusiv, pentru sapa nou turnata), data loggers, concepute pentru masuratori pe termen lung ale temperaturii si umiditatii aerului.

La aceasta editie a TIB, ne bucuram sa anuntam prezenta reprezentantilor firmelor Aerial si Gann. Acestia vor fi alaturi de noi pe parcursul târgului si vor veni cu informatii directe legate de tehnologia care sta la baza aparatelor de dezumidificare, respectiv a intrumentelor de masura pe care cele doua firme le produc, utilizarea si întretinerea acestora sau alte aspecte care pot fi de interes pentru potentialii cumparatori.

Fie ca sunteti în cautarea de solutii de tratare a aerului si masurare a umiditatii pentru afacerea dumneavoastra, fie ca sunteti interesat de solutii pentru uz casnic sau doar un impatimit al tehnologiei, nu ratati editia de anul acesta a TIB si standul Life Art Distiributie. În acord cu moto-ul nostru: „Tratam aerul nemteste!”, va garantam ca la noi veti gasi produse de cea mai buna calitate care se vor ridica la cele mai înalte asteptari.