Life Art Distribuție susține sănătatea copiilor la Kidex 2013!

BUCURESTI - 29 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Firma Life Art Distribuție va fi prezentă și în 2013 la cel mai important târg de produse și servicii pentru nou-născuți, copii, viitoare mămici și părinți – Kidex, care se desfășoară în perioada 30 mai – 2 iunie la Romexpo. Continuăm să susținem sănătatea copiilor și a întregii familii, oferind o serie de produse de calitate premium pentru crearea unui mediu interior sănătos, care să permită o dezvoltare frumoasă și armonioasă a celor mici.

Life Art Distribuție susține sănătatea copiilor la Kidex 2013!

Life Art Distribuție susține sănătatea copiilor la Kidex 2013!

Anul acesta venim cu o serie de noutăți în cadrul târgului. La standul Life Art Distribuție veți fi întâmpinați de echipa noastră cu amabilitate și informații interesante despre beneficiile produselor oferite de noi. Dacă ne vizitați, veți putea descoperi noua serie 5 de aparate de umidificare și purificare a aerului Venta Luftwäscher, o gamă largă de dezumidificatoare casnice iar vedeta incontestabilă a produselor noastre va fi, fără doar și poate, purificatorul de aer IQAir.

Firma germană Venta a lansat de curând cea de-a cincea serie de aparate de umidificare și purificare a aerului. Mai economice, mai silențioase și mai performante, produsele Venta sunt ideale pentru camerele nou-născuților și copiilor datorită dublei funcții pe care o îndeplinesc: umidifică și purifică simultan aerul, asigurând protecție împotriva aerului uscat, prafului, factorilor alergeni și a virusurilor responsabile pentru apariția de infecții respiratorii.

Aerul uscat și poluat nu este singura problemă care poate afecta o locuință. Umiditatea excesivă este, la rândul său, un factor declanșator pentru multe probleme. Soluțiile propuse de Life Art Distribuție în cadrul Kidex sunt dezumidificatoarele casnice. Un atu al acestor aparate este faptul că, nu doar elimină excesul de umiditate care poate provoca apariția de mucegai, igrasie și dezvoltarea de microbi, periculoși pentru sănătate, ci sunt prevăzute, în acealași timp, cu filtre care au rolul de a reține praful, părul de animale sau polenul, ajutând la crearea unui mediu mai sănatos și mai curat pentru copiii dumneavoastră.

Noutatea cu care ne propunem să vă cucerim total interesul anul acesta la Kidex este purificatorul de aer IQAir, un aliat de încredere în lupta împotriva alergiilor de sezon, a astmului bronșic și nu numai. Eficacitatea acestor purificatoare este testată și verificată, fiind considerate singurele astfel de aparate de pe piață capabile să filtreze particulele ultrafine, de până la 0.003 microni, cu o eficiență minimă garantată de 99,5 %.

Combinația specială de filtre de care dispun aceste purificatoare îmbunătățește calitatea aerului din încăperi și ajută la diminuarea considerabilă a factorilor alergeni, bacteriilor și virusurilor, creând un mediu mai sănătos pentru întreaga familie.

Life Art Distribuție vine cu o ofertă specială la achiziționarea acestor produse în cadrul Târgului Kidex. Vizitați-ne la stand, comandați aparatul dorit și veți beneficia de reduceri de 10% pentru umidificatoarele și purificatoare de aer Venta, respectiv 5% pentru dezumidificatoarele casnice și purificatoarele de aer IQAir.

Sanatatea dumneavoastră și a copiilor dumneavoastră este și centrul preocupărilor noastre!