Reduceți costurile cu energia și protejați-vă investiția cu ajutorul dezumidificatoarelor pentru piscine!

BUCURESTI - 22 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii, Tehnologie, HoReCa

Piscinile interioare sunt soluțiile perfecte pentru persoanele pasionate de apă, care doresc să se bucure pe tot parcursul anului de beneficiile înotului. Touși, trebuie avut în vedere că acestea au nevoie de condiții unice de întreținere. Dacă observați urme de condens pe ferestre, un miros puternic de clor în aer și o senzație inconfortabilă de umiditate sunt semne că aveți nevoie de o dezumidificare corespunzătoare în încăperea în care se află piscina.

Protejați-vă investiția cu ajutorul unor soluții moderne și inovatoare: dezumidificatoarele pentru piscine!

Protejați-vă investiția cu ajutorul unor soluții moderne și inovatoare: dezumidificatoarele pentru piscine!

Climatul în clădirea în care este construită o piscină interioară este foarte încărcat cu umiditate. Procesul de evaporare este responsabil pentru producerea continuă a unei cantități mari de vapori de apă, care, în condiții necorespunzătoare de ventilație, va crea inevitabil probleme. Umiditatea este încărcată din plin și cu dezinfectanți pe bază de clor sau brom. Aceste substanțe chimice sunt caustice și afectează, precum acidul, suprafețele metalice și determină, de asemenea, umflarea vopselei și deteriorarea mobilierului.

Umiditatea relativă ideală (RH) în încăperea în care se află piscina este de maxim 55-65%. În cazul în care umiditatea relativă depășește 70%, încăperea poate fi afectată de condens, mucegai și coroziune, lucruri care pot ataca în timp chiar structura clădirii.

Toate aceste probleme pot fi ușor evitate prin utilizarea unor soluții moderne, inovatoare și accesibile: dezumidificatoarele pentru piscină ale producătorului german Aerial.  Dezumidificatoarele Aerial din seriile AD 1 și AP, destinate dezumidificării piscinelor, au avantajul de a fi foarte economice, atât în ceea ce privește spațiul ocupat, fiind prevăzute cu montarea pe perete, cât și a consumului de energie. Acestea previn problemele legate de excesul de umiditate într-un mod eficient şi ecologic, eliminând, în funcție de model, până la 66 de l de apă în 24 h.

Dezumidificatoarele pentru piscină funcționează pe principiul condensării cu recircularea căldurii. Mai exact, aerul din încapere este dezumidificat fără ca energia utilizată să se piardă, aceasta rămânând în încăpere sub forma căldurii. Principiul este foarte avantajos și asigura o economie de consum de până la 70%.

Indiferent unde sunt montate, dezumidificatoarele pentru piscine de la Aerial funcționează la fel de bine în spații încălzite și neîncălzite, recircula volume mari de aer, aspect care asigură o dezumidificare uniformă a încăperii.

Aerial este unul dintre lideri în producerea de dezumdificatoare de aer pentru ameliorarea degradarii cauzate de excesul de umiditate. Dezumidificatoarele pentru piscine Aerial pot fi achiziționate prin intermediul Life Art Distributie, importator și distribuitor autorizat în România. Noi nu vă oferim doar produse, ci soluții premium pentru protejarea investițiilor dumneavoastră!