Andra si Catalin Maruta, indragostiti de BIO in noul catalog Life Care

Timisoara - 8 februarie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Incepand cu data de 1 februarie 2010, iubitorii de BIO se pot bucura de noul catalog Life Care, care contine acum si mai multe produse sanatoase.

Andra si Catalin Maruta, indragostiti de BIO in noul catalog Life Care

Catalogul, valabil in perioada 1 februarie-31 iulie 2010, s-a imbogatit cu noi articole si recomandari pentru un stil de viata adecvat, game in premiera si nenumarate promotii atractive. Ca si noutate absoluta clientii Life Care au la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare BIO pe baza de miere, precum si o serie de parfumuri noi din gama Acorelle, primele parfumuri BIO din Romania. Doamnele si domnisoarele sunt rasfatatele actualei editii, pentru ele fiind introduse special produse pentru masaj si igiena cu ingrediente BIO din gama Krauter.
Miscarea BIO initiata de Life Care este sustinuta de Andra si Catalin Maruta care se declara “Indragostiti de BIO si din ce in ce mai responsabili fata de lumea in care traim.”
Detalii pe www.life-care.ro.

Despre Life Care Corp

Life Care este compania numarul 1 in industria BIO romaneasca. Life Care este proprietara brand-urilor Bio HAUS- detergenti BIO, Life Impulse- suplimente alimentare BIO, Krauter- produse terapeutice BIO, BIO Fusion- alimente BIO.
Florina Onetiu
Communication Manager
Life Care Corp.