Life Care lanseaza NOUL MAGIC ROLL KRÄUTER®

Timisoara - 26 iulie 2012

Comunicat tip General in Sanatate

Life Care identifica in permanenta dorintele si nevoile celor care isi doresc sa gaseasca solutii cat mai naturale, intr-o lume invadata de „artificial”. Compania lanseaza pe piata un nou produs revolutionar: MAGIC ROLL cu plante BIO Kräuter®!

Life Care lanseaza NOUL MAGIC ROLL KRÄUTER®

MAGIC ROLL-ul cu plante BIO Kräuter® aduce un concept UNIC antidurere, in format roll-on, extrem de usor de folosit si de transportat. Plantele continute, printre care aloe vera BIO, salvie BIO, rozmarin BIO, arnica montana, menta, musetel sunt binecunoscute pentru rolul important in diminuarea durerilor musculare si articulare, pentru proprietatile antiinflamatoare, ajutand si la calmarea iritatiilor pielii, chiar si a celor provocate de intepaturi de insecte.

Efectul este imediat: dupa masarea usoara a zonei veti simti rapid senzatia de rece/cald, semn ca produsul actioneaza!

Beneficiile MAGIC ROLL-ul cu plante BIO Kräuter® fac din acesta un produs ce nu trebuie sa lipseasca din nicio geanta sau poseta:

- acopera peste 20 de “tipuri de dureri” si zone unde se poate aplica;

- are efect imediat;

- are o formula unica si multe plante BIO cu proprietati multiple;

- e foarte usor de folosit oriunde te-ai afla (acasa, la birou, la sport etc);

- e foarte usor de transportat in poseta sau geanta;se absoarbe total, foarte repede;

- pielea ramane extrem de fina, cu un miros foarte placut;

- nu va murdariti pe maini;

- este foarte elegant!

Kräuter® este brand Life Care.

Despre Life Care Corp

Compania Life Care Corp., numele BIO in Romania, comercializeaza de 7 ani: produse cosmetice, produse terapeutice, suplimente alimentare si produse pentru curatenie, toate BIO sau cu ingrediente BIO.
In prezent portofoliul Life Care include 800 de produse destinate intregii familii si 5 branduri proprii: Life Impulse, Kräuter®, Biotissima, Ganoderma si BioHAUS. Dincolo de afacere, Life Care promoveaza stilul de viata sanatos incurajeaza dezvoltarea profesionala, responsabilitatea fata de comunitate si mediu, promovarea etica a produselor si vietii BIO.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/life-care-corp-/life-care-lanseaza-noul-magic-roll-kruterr