Life Care sustine performanta sportiva la Campionatul Balcanic de Ju Jitsu

Timisoara - 15 octombrie 2012

Comunicat tip General in Sport

De 7 ani, compania Life Care sustine stilul de viata sanatos, potentialul, dezvoltarea personala si performanta , iar atunci cand regaseste obiectivele Life Care la concurentii unei competitii sau la oamenii care indraznesc sa-si urmeze visul se implica intodeauna, oferind tot sprijinul posibil. La fel este si cazul Campionatului Balcanic de Ju Jitsu 2012.

Life Care sustine performanta  sportiva la Campionatul Balcanic de Ju Jitsu

 In perioada 12-14 octombrie 2012 Life Care sustine ca si sponsor Campionatul Balcanic de Ju-Jitsu. La aceasta competitie si-au anuntat participarea un numar de peste 300 de competitori din peste 16 tari. Echipa Romaniei va fi reprezentata de sportivi proveniti din cluburile din Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca, Constanta, Drobeta, Giurgiu, Reghin, Sf.Gheorghe, Targu Mures si Vaslui. Sportivii calificati vor fi premiati cu produse sanatoase Life Care.

Printre concurenti se afla si Alexandru Georgescu, un tanar de doar 14 ani, cu un potential extraordinar, lucru pentru care a fost selectat si in tabara BIO Camp- august 2012, organizata de Fundatia Life Care. Alexandru este sustinut de compania Life Care, s-a antrenat si s-a pregatit pentru competitie cu produse BIO Life Care si cu siguranta munca lui va da rezultate in cadrul competitiei.

Despre Life Care Corp

Despre Life Care Corp

Compania Life Care Corp., numele BIO in Romania, comercializeaza de 7 ani: produse cosmetice, produse terapeutice, suplimente alimentare si produse pentru curatenie, toate BIO sau cu ingrediente BIO. In prezent portofoliul Life Care include 800 de produse destinate intregii familii si 5 branduri proprii: Life Impulse, Kräuter®, Biotissima, Ganoderma si BioHAUS.