BIO Markt, primul colţ de natură BIO, la RO Francize

Timisoara - 26 februarie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

BIO Markt a fost o prezenţă deosebită în cadrul Salonului Internaţional de Franciză RO Francize organizat în Complexul Expoziţional ROMEXPO Bucureşti, desfăşurat în perioada 22 – 24 Februarie 2008. BIO Markt a adus un colţ din natură atât prin produsele prezentate spre degustare şi conceptul promovat de „viaţă sănătoasă”, cât şi prin designul standului, care i-a invitat pe vizitatori la o ieşire la iarbă verde.

BIO Markt, primul colţ de natură BIO, la RO Francize

Târgul RO Francize a facilitat întâlnirea BIO Markt şi a produselor bio-organice cu cei care sunt interesaţi de intreprinderea unei activităţi în industria bio – industrie ce promovează un regim de viaţă sănătos şi natural.

Standul BIO Markt a fost unul dintre cele mai vizitate standuri din cadrul târgului RO Francize. Acest fapt s-a datorat în primul rând desingn-ului său inovativ. Standul a reuşit să aducă la expoziţie un colţ de natură prin designul inedit, prin care s-a creat o pajişte naturală, cu locuri de relaxare, în care cei interesaţi erau informaţi cu privire la achiziţionarea primei francize BIO din România.

Cu toate că BIO Markt s-a aflat la prima participare a sa la un astfel de târg, numărul persoanelor interesate de iniţierea unei afaceri în acest domeniu a întrecut orice aşteptare. Industria BIO este în plină dezvoltare în întreaga Europă, iar România se aliniază şi ea celorlalte ţări membre ale UE. Industria BIO este o industrie ce poate aduce un profit important celor care au afaceri în acest domeniu. Reprezentând alternativa naturală la produsele obişnuite aflate în comerţ, produsele BIO, sunt foarte căutate iar industria BIO din ţara noastră înregistrează creşteri anuale de 10%.

Despre LIFE CARE CORP

Toate aceste avantaje i-au determinat pe cei mai mulţi dintre vizitatori să păşească pe pajiştea amenajată de noi în standul BIO Markt de la târgul internaţional RO Francize şi să ne acorde încrederea lor pentru dezvoltarea unei relaţii de colaborare viitoare şi, pe unii dintre ei, să achiziţioneze prima franciza BIO din România, BIO Markt.
Oana CHELU

Specialist PR
Telefon: 0256 274 039

oana.chelu@life-care.ro