Life Care a creat prima comunitate bio-organica din Romania

Timisoara - 27 iunie 2007

Comunicat tip General in Sanatate

Bine ati venit in prima comunitate bio din Romania!
Din rezultatele medicilor specialistior dermatologi, nutritionisti si generalisti, singurele produse benefice pentru sanatate sunt produsele bio-organice. Raspunzand nevoilor de sanatate ale societatii, Life Care Corp este prima companie romaneasca importatoare de produse bio-organice. Iar gamele importate sunt produse in Germania de companiile lidere in Europa in indistria BIO: Logona (bio-cosmetice), AlmaWin(bio-detergenti).

Life Care a creat prima comunitate bio-organica din Romania

Ce inseamna produse bio-organice?
Inseamna ca in compozitia lor nu intra nici un compus nociv pentru sanatatea ta! Inseamna, in primul rand, ca sunt obtinute din plante crescute pe terenuri pe care nu au fost aplicate ingrasaminte chimice sau modificari genetice. Odata crescute, aceste plante sunt supuse unor procedee total neagresive pentru a nu distruge vitaminele si mineralele acesteia. Odate macerate, se obtine compozitia care va fi ulterior ambalata, fara conservanti, pentru diverse utillizari: produse alimentare, cosmetice- de ingrijire, suplimente nutritive.
Urmatoarea etapa e folosirea lor fara nici o retinere ca ar putea avea vreun efect nociv pentru sanatate!
Life Care ofera sansa alegerii unui stil de viata reprezintativ pentru oricine si , in acelasi timp, de a trai sanatos!
'Partenerii nostri germani ne-au impartasit experienta lor globala despre faptul ca un consumator de produse BIO este unul special: interesat de sanatate, cu un grad de inteligenta si cultura ridicat dar si foarte fidel odata ce testeaza si este multumit.
Nu ne imbatam nici cu apa rece: industria BIO este inca o industrie de nisa si va trece ceva timp pana cand si in Romania vom avea o comunitate educata in acest sens si o legislatie care sa diferentieze produsele autentice BIO de cele non-bio sau mai rau de cele ce pretend doar ca sunt BIO. Pana atunci recomandam consumatorilor sa caute pe eticheta simboluri ale BDIH sau EcoCert ( institutii europene de certificare BIO)'' a declarat d-lMilan Menghesi Netwrk Manager Life Care Corp.

Despre LIFE CARE CORP

Asadar, alege-ti stilul stilul tau, traieste sanatos si nu uita sa vorbesti bio!
Te asteptam pe site-ul oficial Life Care (www.life-care.ro ) sa-ti alegi stilul tau preferat, sa faci cunostinta cu lumea BIO si apoi sa „vorbesi BIO”!

Life Care Corp
Florina Onetiu
Communication Manager
Timisoara
0256274039
office@life-care.ro