Compania Lifeline vine in intampinarea viitorilor parinti cu noi servicii!

BUCURESTI - 3 august 2009

Comunicat tip General in Sanatate

Compania Lifeline vine in sprijinul viitorilor parinti cu doua noi servicii gratuite: Birth Emergency Service si Seminarii gratuite pentru viitoarele mamici.

Serviciul Birth Emergency Service se adreseaza tuturor parintilor care doresc sa recolteze celule stem, dar care din cauza declansarii nasterii inainte de termen, nu au reusit sa incheie contractul de prelevare, testare si stocare a sangelui din cordonul ombilical. Pentru aceste cazuri, compania Lifeline pune la dispozitie doua numere de telefon disponibile non-stop, la care cei interesati pot solicita unui consultant Lifeline aducerea unui kit la maternitate si incheierea contractului pe loc. Acest serviciu este valabil pentru Bucuresti si zonele limitrofe.

Cel de-al doilea serviciu oferit de compania noastra este Seminarul Lifeline, un seminar oferit gratuit tuturor viitoarelor mamici care doresc sa afle mai multe informatii despre prelevarea, testarea si stocarea celulelor stem din sangele din cordonul ombilical si nu numai. Aceste seminarii se vor tine la sediul companiei Lifeline, iar viitoarele mamici trebuie doar sa ne telefoneze pentru a se inscrie. In plus, mamicile vor primi si cadouri surpriza.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa vizitati www.Lifeline.com.ro sau www.CeluleStem.com.ro

Despre Lifeline Services

www.Lifeline.com.ro
info@lifeline.com.ro