In 26 septembrie incepe o noua serie a cursului de pregatire a administratorilor de imobile!

BUCURESTI - 13 septembrie 2005

Comunicat tip General in Administratie Publica

PENTRU ADMINISTRATIE PUBLICA
(DIN SUBORDINEA MINISTERULUI ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR)
SI
FUNDATIA ACTIUNEA CIVICA
ORGANIZEAZA
PROGRAME DE PREGATIRE
PENTRU PERSONALUL ASOCIATIILOR DE PROPRIETARI:
ADMINISTRATOR DE IMOBILE, CONTABIL, CENZOR, PRESEDINTE, PERSONAL TEHNIC S.A.!

GUVERNUL ROMANIEI
MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR
CENTRUL REGIONAL DE FORMARE CONTINUA PENTRU ADMINISTRATIE PUBLICA
Bucuresti, strada Occidentului, Nr. 14, Sector 1;Telefon/fax: (021) 212.27.12DIRECTOR GENERAL: GEORGETA GHETE

PENTRU ADMINISTRATIE PUBLICA
SI
FUNDATIA ACTIUNEA CIVICA
ORGANIZEAZA
PROGRAME DE PREGATIRE
PARTENERI: INSTITUTII ALE ADMINISTRATIEI PUBLICE LOCALE SI CENTRALE, FURNIZORI DE SERVICII, ORGANIZATII CU ATRIBUTII IN DOMENIU ;

PROGRAMUL DE PREGATIRE A ADMINISTRATORILOR DE IMOBILE: 40 PARTICIPANTI / SERIE; PROGRAM: L-V 9.00-17.00; S 8.00-14.00; COST: 2.000.000 LEI; DURATA: 9 ZILE/ 72 DE ORE;INSCRIEREA SI PLATA SE FAC LA FUNDATIA ACTIUNEA CIVICA IN BD. NATIUNILE UNITE NR.5 BLOC 110 PARTER (SPATIU COMERCIAL), IN FIECARE ZI INTRE ORELE 9.00-17.00; ACTE NECESARE: COPIE DIPLOMA BAC (ACT STUDII); COPIE BULETIN; RECOMANDARE ASOCIATIE; CERTIFICATUL DE ABSOLVIRE ELIBERAT ARE ANTETUL GUVERNULUI ROMANIEI / MINISTERULUI ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR/ INSTITUTUL NATIONAL DE ADMINISTRATIE!

PROGRAMUL DE PREGATIRE A CONTABILILOR ASOCIATIILOR DE PROPRIETARI IN CONTABILITATE IN PARTIDA SIMPLA ASISTATA DE CALCULATOR ARE URMATOARELE CARACTERISTICI: 40 PARTICIPANTI / SERIE; PROGRAM: L-V 16.00-20.00; S 8.00-14.00; COST: 1.200.000 LEI; DURATA: 6 ZILE/ 26 DE ORE;

PROGRAMUL DE PREGATIRE A PRESEDINTILOR ASOCIATIILOR DE PROPRIETARI ARE URMATOARELE CARACTERISTICI: 40 PARTICIPANTI / SERIE; PROGRAM: L-V 16.00-20.00; S 8.00-14.00; COST: 1.000.000 LEI; DURATA: 6 ZILE/ 26 DE ORE;

PROGRAMUL DE PREGATIRE A FUNCTIONARILOR CE LUCREAZA IN CADRUL SERVICIILOR PENTRU ASOCIATII DE PROPRIETARI DIN CADRUL PRIMARIILOR

PENTRU INFORMATII SUPLIMENTARE SAU PENTRU INSCRIERE VA RUGAM SA VA ADRESATI LA TEL/FAX (021)3355025 TATIANA PETRARIU SAU LA 0744.751.416 MIHAI MEREUTA.
INSCRIERILE SE FAC IN: BD. NATIUNILE UNITE NR. 5, BL. 110, PARTER; TEL/FAX: 335 50 25;

ACTIUNI ORGANIZATE CU SPRIJINUL
LIGII ASOCIATIILOR DE PROPRIETARI – HABITAT
-PRESEDINTE:MIHAI MEREUTA
F U N D A T I A A C T I U N E A C I V I C Ă
- CENTRUL DE RESURSE PENTRU ASOCIATII DE PROPRIETARI
PRESEDINTE : ACAD. PROF.DR. NICOLAE MANOLESCU; VICEPRESEDINTE: MIHAI MEREUTA

Despre liga habitat

LIGA
ASOCIATIILOR DE PROPRIETARI
- HABITAT
STR. VISINILOR NR. 22, COD 024092 SECTOR 2 BUCURESTI; TEL: 327 61 82; FAX: 327 61 83;
ADRESA CORESPONDENTA OP49 CP 82 (COD 022106)
PRESEDINTE:MIHAI MEREUTA
CF 8557733; CONT : RO96BRDE441SV03929134410 BRD – UNIREA
HOT JUD TMB : 2492/2003; INREGISTRATA IN REGISTRUL SPECIAL LA POZ 34/2003