Se da startul LigaAC LABS!

Timisoara - 18 februarie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, IT&C, ONG

În data de 20 februarie 2013, începând cu ora 11:00 în Sala Mică a Senatului din cadrul Rectoratului Universității Politehnica din Timișoara (Piața Victoriei Numărul 2) va avea loc conferința de presă dedicată proiectului LigaAC LABS.

De asemenea în data de 26 februarie 2013, începând cu ora 16:00, în amfiteatrul D1 din cadrul facultății de Automatică și Calculatoare a Universității Politehnica „Timișoara” va avea loc deschiderea proiectului LigaAC LABS.

Fiind cel mai important eveniment IT&C dedicat studenților, LigaAC LABS reunește anual companii de renume precum ACI, Atos, Autolive, Auximus, Celestica, Cmed, Continental, Hella, Codebeat, Microsoft, Movidius, Open, SoftBuild. Astfel proiectul crează o conexiune între mediul academic și privat care are scopul de a modela abilitățile practice ale studenților și de a pune în aplicare cunoștiințele dobândite în cadrul facultății.

Astfel, pe parcursul unui semestru, companiile partenere susțin laboratoare pentru studenții care au trecut de procesul de selecție. Participanții au ocazia de a se confrunta cu ultimele tehnologii și probleme apărute pe piață și învață să se descurce în diverse împrejurări tehnice. În urma activităților din cadrul laboratoarelor, studenții dobândesc experiență și astfel își dezvoltă capacitatea de înțelegere a noțiunilor teoretice.

Pe această cale vă invităm să participați la conferința de presă și la deschidere, iar pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul www.labs.ligaac.ro sau puteți lua legătura cu:

Corin MIHUȚ  –  coordonator Departament Relații Externe

Tel: 0737 027 308                   

Email: corin.mihut@ligaac.ro

Laura MITRICIOIU-BUȘE  –  coordonator LigaAC LABS ediția 2013

Tel: 0769 803 998

Email: laura.mitricioiu@ligaac.ro

Despre LigaAC

Liga AC, înființată în 1990, este o organizație non-guvernamentală, non-profit și apolitică, având ca scop reprezentarea studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității „Politehnica” Timișoara, apărarea drepturilor și intereselor lor, precum și organizarea de evenimente socio-culturale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ligaac/se-da-startul-ligaac-labs