Bruntek Matrix – Un nou profil de Țiglă Metalică pe piața din România

Valenii De Munte - 17 august 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Bruntek, unul din cei mai importanți producători locali de învelitori metalice și sisteme pentru acoperișuri din Prahova, lansează un nou produs pe piața construcțiilor din România, Țigla Metalică Matrix.

Pe lângă avantajele profilului Clasic, unul dintre cele mai utilizate profile de țiglă metalică pe piața din România, țigla metalică Matrix reprezintă o combinație între un design nou care copiază linii ale olanelor mediteraneene și o serie de cute longitudinale care ajută la rigidizarea profilului nefiind necesară nicio activitate de întărire. Astfel, în combinație cu o culoare adecvată reușește să ofere personalitate casei dumneavoastră.

Noul tip de tiglă Matrix ajută la diversificarea portofoliului de produse oferite de compania Bruntek. Denumirea de Matrix vine de la multiplele matrițe utilizate în procesul de fabricare al produselor din tablă, profilul de țiglă metalică fiind presat de o matriță hidraulică.

Tigla Metalica Bruntek

Fiecare construcție este ca o persoană. Unică și irepetabilă

Louis Sullivan

Denumirea de Matrix vine de la multiplele matrițe utilizate în procesul de fabricare al produselor din tablă, profilul de țiglă metalică fiind presat de o matriță hidraulică. Noul tip de tiglă Matrix ajută la diversificarea portofoliului de produse oferite de compania Bruntek din care amintim: două tipuri de țiglă metalică Clasic și Matrix, tablă cutată T18, tablă falțuită și toată gama de accesorii pentru acoperșuri.

Durabilitate, avantaje multiple, durată de viață de minim 60 de ani

Țigla metalică BrunTek are o durată de viață de minim 60 de ani și garanții extinse de până la 35 de ani. Este cea mai modernă, rapidă și sigură soluție pentru acoperișurile oricărui tip de construcție și prezintă numeroase avantaje.

Țigla metalică Bruntek este realizată din tablă din oțel prevopsit, zincată pe ambele părți și protejată cu poliester. Folosim materie primă de la producători de top din industria metalurgică pentru ca produsul final să fie unul de cea mai bună calitate. Geometria profilului permite profilarea panourilor până la lungimi de maxim 4690mm, iar datorită profilării cu canale de drenaj și cute longitudinale, țigla metalică Matrix se deosebește prin avantaje importante precum rigiditatea amplificată, dar și o capacitate de scurgere excelentă.

Identitatea unei clădiri se reflectă și în acoperiș

,,Fiecare construcție este ca o persoană. Unică și irepetabilă”, spune Louis Sullivan, părintele arhitecturii moderniste.

Personalitatea unei construcții trebuie să treacă testul timpului și poate face acest lucru dacă adaugă un element sigur și unic, cum este țigla metalică BrunTek.

De la formă la funcționalitate

Pe lângă un design unic în România, țigla metalică BrunTek, atât modelul Clasic cât și modelul Matrix, are profilul 2D și 3D, transformând-o într-o țiglă metalică cu un profil versatil și foarte ușor de instalat.

Tot ce ai nevoie pentru instalarea acoperișului de țiglă metalică este de a executa operațiunea de trasare și poziționare a panourilor de țiglă metalică și de înșurubare a holtșuruburilor.

Cromatica bogată și uniformă, montarea ușoară și îmbinarea perfectă,  designul unic și versatil dăruiesc o nouă identitate oricărui tip de clădire.

Cine suntem?

BrunTek este un producător de învelitori metalice, cu capital 100% privat românesc, care activează în domeniul rezidențial și industrial. Companii mari precum TÜV Austria, UNILEVER, TYMBARK, PROCTLE & GAMBLE, LIDO GIRBEA ,PETROM, LUKOIL au ales BrunTek pentru a dezvolta proiecte.

Produsele și soluțiile BrunTek întrupează forma viziunilor noastre asupra viitorului: calitate și eficiență.

Ne adresăm profesioniștilor din domeniu, dar și clienților care doresc un grad înalt de confort și profesionalism. Află mai multe pe www.bruntek.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lightpro/bruntek-matrix-un-nou-profil-de-igla-metalica-pe-piata-din-romania