Catalog de Cursuri aniverseaza 2 ani de activitate cu 7 cursuri gratuite!

BUCURESTI - 20 august 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

Pentru a ne rasplati cititorii fideli , am organizam un mega-concurs ce se intinde pe 7 saptamani. Saptamanal se castiga un loc GRATUIT la unul din cursurile oferite de catre partenerii Catalog-Cursuri. In fiecare saptamana va fi un alt curs, din 7 domenii diferite.

cursuri calificare

cursuri calificare

Catalog-cursuri.ro este cel mai complex portal de cursuri din Romania. Site-ul pune la dispozitia utilizatorilor sai cea mai variata baza de date de cursuri, seminarii si workshop-uri, atat in tara cat si in strainatate. Adaptat unui segment divers de utilizatori, pe Catalog de Cursuri gasiti toate informatiile necesare pentru alegerea celui mai potrivit curs, oferte speciale si recomandari si un serviciu de cerere-oferta prin care puteti trimite cererea dumneavostra personalizata catre toate firmele de training membre ale Catalog de Cursuri.

In primii 2 ani de activitate, portalul a atras deja peste 300 de furnizori de cursuri si traininguri si mai bine de 1200 de cursuri din toate ariile de interes si din toate orasele tarii.

Pentru a ne rasplati cititorii fideli , am organizam un mega-concurs ce se intinde pe 7 saptamani. Saptamanal se castiga un loc GRATUIT la unul din cursurile oferite de catre partenerii Catalog-Cursuri.  In fiecare saptamana va fi un alt curs, din 7 domenii diferite.

Lista de cursuri cuprinde: dans, achizitii publice, comunicare interpersonala, formator, negociere, leadership si audit combinat al sistemelor de management.

Mai multe detalii despre concurs gasiti pe http://catalog-cursuri.ro/Concurs-Aniversam_2_ani_cu_7_cursuri_gratuite-Concurs-19.html 

Despre LIME INTERACTIVE

Catalog-Cursuri.ro este cel mai complex portal de cursuri din Romania