Cel mai complex portal de cursuri si cariera din Romania se extinde si in Republica Moldova

BUCURESTI - 12 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, Internet, HR, Cursuri

Live site

Cel mai mare site de cursuri si cariera din Romania, www.catalog-cursuri.ro a lansat o sectiune dedicata cursurilor si training-urilor sustinute in Republica Moldova, atat de catre firmele locale cat si de catre firmele din Romania.

Cel mai complex portal de cursuri si cariera din Romania

Cel mai complex portal de cursuri si cariera din Romania

Catalog-Cursuri.ro pune la dispozitia utilizatorilor sai cea mai variata baza de date de cursuri, seminarii si workshop-uri. Adaptat unui segment divers de utilizatori, pe catalog-cursuri.ro  gasiti toate informatiile necesare pentru alegerea celui mai potrivit curs,  oferte speciale si recomandari, precum  si un serviciu de cerere-oferta prin care puteti trimite cererea dumneavostra personalizata catre toti furnizorii  membri ai portalului.

In plus, site-ul ofera zilnic informatii despre piata muncii, joburi, articole de cariera si dezvoltare personala. Pentru a sustine intru totul procesul de educare si dezvoltare a cititorilor, echipa Catalog-Cursuri recomanda si cele mai bune carti motivationale si de business.

Din ianuarie, s-a lansat si www.catalog-cursuri.md unde sunt prezentate cursuri si firme din Moldova. Inscrierea si promovarea firmelor de training din Moldova este deocamdata gratuita. Pentru detalii si inscrieri puteti contacta echipa noastra la contact@catalog-cursuri.ro si tel +4 021.301.82.82 sau direct pe site http://www.catalog-cursuri.ro/PacheteServiciiCompanii.html

Despre LIME INTERACTIVE

Catalog-Cursuri.ro este cel mai complet portal de cursuri din Romania