Promovare internationala pentru afacerile romanesti

BUCURESTI - 31 ianuarie 2013

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Finante / Contabilitate, Industrie, Juridic, Internet

Portalul de afaceri Profit360.ro a lansat www.business-in-romania.com, varianta sa in limba engleza, cu scopul de a promova international afacerile si produsele romanesti.

Profit360 - portalul afacerilor de succes

Profit360 - portalul afacerilor de succes

 De ce sa folosesti un portal de afaceri ? Economisesti timp - gasesti mai repede furnizori/ produse. Cu un singur mail poti trimite cereri de oferte catre zeci de furnizori Ai de ales intre o multime de oferte speciale si furnizori de incredere  

Profit360

Noua platforma ofera celor interesati stiri economice din Romania, francize si afaceri de vanzare, licitatii publice si povesti de succes ale antreprenorilor romani. Business-in-romania.com este cel mai complex portal dedicat promovarii la nivel international a mediului de afaceri din Romania. El s-a nascut din nevoia de a reprezenta intr-un mod profesionist si efficient mediul de business local, catre toti partenerii externi.

Agentia Limonade a dezvoltat aceasta platforma de promovare online pentru a oferi posibilitatea celor peste 900 000 firme din Romania si PFA-uri sa beneficieze de avantajele internetului: rapiditate, costuri scazute, piata globala.

In anul 2012 peste 8,5 milioane de romani au acces la internet si il folosesc pentru a-si gasi informatiile, produsele sau serviciile de care au nevoie. Un portal de afaceri faciliteaza intalnirea cererii cu oferta, atat pentru oamenii de afaceri romani cat si din tarile cu care Romania face afaceri in mod curent.

Deocamdata inscrierea pe cele doua site-uri se face in mod GRATUIT. Cu o interfata de utilizare prietenoasa si usor de folosit, fiecare afacere se poate promova cu costuri reduse. Mai multe informatii despre inregistrare gasiti pe www.profit360.ro

Despre LIME INTERACTIVE

Profit360.ro - portal de afaceri profitabile

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lime-interactive/promovare-internationala-pentru-afacerile-romanesti